ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

 Ανακαινίσεις Γραφείου

Ανακαίνιση γραφείου : Δώστε μια άλλη εικόνα στον εργασιακό σας χώρο.

 

ανακαινισεις-γραφειων

Υπάρχουν πολλά θέματα που χρειάζεται να εξετάσουμε προσεκτικά πριν καταλήξουμε στο κατάλληλη ανακαίνιση γραφείου. Εάν οι δραστηριότητές μας απαιτούν ισχυρό φυσικό φως, καλό είναι να το τοποθετήσουμε απέναντι από ένα παράθυρο. Εναλλακτικά, μια ενδιαφέρουσα διάταξη θα ήταν να μπει το γραφείο πλάι στο παράθυρο και από την άλλη πλευρά του τοίχου να τοποθετηθούν διάφορα ράφια.

Στην περίπτωση όμως που το γραφείο μας πρόκειται να είναι ένας χώρος όπου θα δεχόμαστε επισκέπτες, τότε θα ήταν προτιμότερο να βρίσκεται μακρύτερα από το παράθυρο και πιο κεντραρισμένο στο χώρο. Αρχικά ιδιαίτερη σημασία δίνουμε στο χώρο υποδοχής, στον φωτισμό, στα χρώματα, στην θεματική διακόσμηση η οποία μπορεί να γίνει με κάδρα και άλλα στοιχεία, που σε καμιά περίπτωση δεν αναιρούν π. χ.  την όποια επιλογή καλού σοβαρού δικηγορικού γραφείου.

Επίσης αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμός – μελέτη – 3D σχέδια του εσωτερικού σας χώρου, είτε είναι κατοικία, κατάστημα, γραφείο, εκθεσιακό περίπτερο, ξενοδοχείο κ.α.

Σειρά  στις ανακαινίσεις γραφείων

Τα παραπάνω ισχύουν ακόμη και για όσους θα προτιμήσουν τους δερμάτινους καναπέδες, που κάλλιστα μπορούν να τους επιλέξουν με διαφορετικού χρώματος υφές, σκεφτείτε ότι σαν επίπλωση και σε συνάρτηση με τον όλο σχεδιασμό θα έχουν άρτιο διακοσμητικό αποτέλεσμα. Στην συνέχεια ασχοληθείτε με το γραφείο σας, τον προσωπικό σας δηλαδή κύριο χώρο συνομιλιών με τους εν δυνάμει πελάτες σας, μην φορτώσετε τον χώρο αυτόν με περιττά έπιπλα και αντικείμενα, επιλέξτε την επίπλωση με γνώμονα την άμεση επικοινωνία για την ανακαίνιση γραφείου, δεν υπάρχει λόγος για να έχετε κάποιο τεράστιο γραφείο που θα δημιουργεί ναι μεν μια απόσταση ασφαλείας συνομιλιών αλλά από την άλλη θα πρέπει να φωνάζετε για να ακούγεστε.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση. Ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, κατασκευές Corian, ντουλάπες, μεσόπορτες, παράθυρα αλουμινίου, πατώματα, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα. Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους  προμηθευτές υλικών, το τμήμα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου .  Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται  ανακαινίσεις κατοικίαςανακαινίσεις καταστημάτων   ανακαινίσεις γραφείων  ανακαινίσεις ξενοδοχείων

Καλέστε σήμερα για οτιδήποτε χρειαστείτε για τις ανακαινίσεις κατοικιών – ανακαινίσεις καταστημάτων στο 211 4079353 ή στο 6977440319

 

 

 Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:

Ανακαινίσεις μπάνιου : Πλακάκια η αναγκαία αλλαγή

 Ανακαινίσεις κουζίνας : Αισθανθείτε όμορφα στην κουζίνα σας

 Ανακαινίσεις κρεβατοκάμαράς : Ανακαινίστε την κρεβατοκάμαρά σας

 Ανακαινίσεις παιδικού δωματίου: Ιδέες για το παιδικό δωμάτιο

 Ιδέες και διακοσμητικές συμβουλές για την διακόσμηση σπιτιού.

 Ανακαινίσεις – 4 βήματα εξοικονόμησης χρημάτων στις ανακαινίσεις