Περιάνδρου 13, Ζωγράφου
2114079353

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Ανακαινίσεις ιδέες και λυσεις

Οι ανακαινίσεις είναι μια απόφαση εξαιρετικά σημαντική δεδομένων των δύσκολων οικονομικά συνθηκών που διανύουμε. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν να ανακαινίσουν  τον χώρο τους μιας και δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αλλάξουν σπίτι ή να αγοράσουν ένα καινούργιο. Ακριβώς λοιπόν επειδή κάθε ευρώ που βγαίνει από την τσέπη σας πρέπει να πιάνει τόπο θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι η κατασκευαστική εταιρία που θα επιλέξετε για να ανανεώσει τον χώρο σας είναι αξιόπιστη. Η εταιρία μας δεν μπορεί πάρα να αποτελεί αν όχι την καλύτερη σίγουρα μια από τις σωστότερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε για να έχετε ένα άριστο αποτέλεσμα στον ταχύτερο δυνατό χρόνο.

Ανακαινίσεις Κατοικιών
Ίσως μια από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες ανακαινίσεων. Η ανακαίνιση ενός σπιτιού μπορεί να περιλαμβάνει εξ ολοκλήρου ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση όλων των χώρων του σπιτιού σας εφόσον το επιθυμείτε ή ακόμα και μεμονωμένων χώρων του σπιτιού που εσείς κρίνετε ότι έχουν περισσότερο ανάγκη αλλαγής.

 

Ανακαινίσεις Επαγγελματικών Χώρων – Καταστημάτων
Ένας καλαίσθητος και προσεγμένος επαγγελματικός χώρος σίγουρα δεν είναι πολυτέλεια. Τον έχετε ανάγκη τόσο εσείς οι ίδιοι σαν εργαζόμενοι μιας και περνάτε σε αυτόν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σας αλλά κυρίως είναι απαραίτητος για τους πελάτες σας οι οποίοι ερχόμενοι στον χώρο σας θα πρέπει να αποκομίσουν τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις για σας. Αν διαθέτετε λοιπόν κάποιου είδους κατάστημα ή επαγγελματικό γραφείο αναλαμβανουμε να το ανακαινίσουμε για σας ώστε το τελικό αποτέλεσμα να προωθεί το επαγγελματικό σας προφίλ όσο το δυνατό καλύτερα.

 

Ανακαινίσεις Ξενοδοχειακών Μονάδων/ Τουριστικών Καταλυμάτων

Γνωρίζουμε καλά ότι ο χώρος του τουρισμού είναι ίσως από τους πιο απαιτητικούς τομείς ως αναφορά την ποιότητα  και την αισθητική μιας ανακαίνισης. Με γνώμονα αυτό αναλαμβάνουμε να αναδιαμορφώσουμε την επιχείρηση σας εξ ολοκλήρου ή τμηματικά θέτοντας τον πήχη όσο ψηλότερα γίνεται στην αισθητική και την λειτουργικότατα του χώρου σας έτσι ώστε ένα να είναι το μόνο σίγουρο. Οι πελάτες σας δεν θα μείνουν απλά ευχαριστημένοι αλλά θα θυμούνται για καιρό αυτή την φιλοξενία!

 

Μην χάνετε καιρό! Επικοινωνήστε τώρα με τους ειδικευμένους συνεργάτες μας για να λάβετε μια ολοκληρωμένη και άμεση πρόταση από την εταιρεία μας!

Η εταιρία »Ανακαινισεις» σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της, όπου η ανακαίνιση, η αναπαλαίωση και η δόμηση των προσωπικών αλλά και επαγγελματικών σας χώρων μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία καλαισθησίας και δημιουργικότητας. Οι εξειδικευμένοι μας συνεργάτες θα ενσαρκώσουν τις ιδέες και τα όνειρά σας ανανεώνοντας το χώρο σας σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας – γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά!

Προσφορές στην ανακαίνιση κατοικίας :

 

Ανακαίνιση κουζίνας

επιπλα-κουζινας

 

Στην εταιρία μας οι ανακαινίσεις κουζίνας είναι μία σοβαρή υπόθεση. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεση σας ανά πάσα στιγμή έτσι ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα  χρώματα, σχέδια και τιμές. Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί για να σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα προσφορά. 

 

Ανακαίνιση Μπάνιου

ανακαίνιση-μπανιου-πλακακια

Όλοι οι χώροι χρειάζονται μία ανανέωση ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ο χώρος του μπάνιου δεν αποτελεί εξαίρεση. Μία μερική ή ολική ανακαίνιση του μπάνιου σας θα βοηθήσει στην ανάδειξη του συγκεκριμένου χώρου. Επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε με εμάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία δωρεάν προσφορά δίχως καμία επιβάρυνση!

 

Η εμπειρία μας στoν κατασκευαστικό τομέα μας έδωσε τη δυνατότητα να αναζητήσουμε και να βρούμε τους καλύτερους προμηθευτές, τα καλύτερα υλικά και τους καλύτερους τεχνικούς στις καλύτερες τιμές της αγοράς για να σας παρουσιάσουμε το πιο ανταγωνιστικό πακέτο. ανακαινίσεις κατοικίας, τις ανακαινίσεις καταστημάτων τις ανακαινίσεις γραφείου και ανακαινίσεις ξενοδοχείων. Καλέστε τώρα για οποιαδήποτε απορία σας στο 211 4079353 ή 6977440319