ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Ποιοτικές ανακαινίσεις κατοικίας με εγγυημένα αποτελέσματα

 Ανακαίνιση σπιτιού στις καλύτερες τιμές της αγοράς

Δίνουμε ιδέες και λύσεις στην ανακαίνιση κατοικίας, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

A

Γιατί χρειάζεστε μια ανακαίνιση σπιτιού;

Σε κρίσιμες οικονομικά περιόδους όπως αυτές που διανύουμε είναι απαγορευτικό για πολλούς ανθρώπους να κάνουν την σκέψη της αγοράς ενός νέου σπιτιού με νέα έπιπλα και οικιακό εξοπλισμό. Στα πλαίσια αυτής της μεγάλης οικονομικής δυσκολίας σήμερα ίσως ορισμένοι από σας να αμφισβητούν και την ανάγκη για ανακαίνιση της κατοικίας τους. Όμως καλό θα ήταν πριν πάρετε οποιαδήποτε τελεσίδικη απόφαση να δείτε την ανακαίνιση σπιτιού με άλλα ματιά. Σκεφτείτε την ανακαίνιση κατοικίας όχι ως μια πολυτέλεια που δεν έχετε τα χρήματα να προσφέρετε στον εαυτό σας άλλα σαν μια απολύτως αναγκαία προτεραιότητα που θα σας εξασφαλίσει ένα χώρο λειτουργικά καλύτερο και μαζί με αυτό μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Αν συνεχίζετε να είστε επιφυλακτικοί υπολογίστε πόσα χρήματα θα μπορείτε να εξοικονομήσετε αν το σπίτι σας με την κατάλληλη ανακαίνιση δεν χρειάζεται πλέον τόσο πετρέλαιο το χειμώνα ή απεριόριστες ώρες το κλιματιστικό το καλοκαίρι και πολλά άλλα.  Είναι σημαντικό να έχετε στο νου σας ότι κάνεις δεν σας αναγκάζει να ξοδέψετε υπέρογκα πόσα που δεν διαθέτετε. Η ανακαίνιση της κατοικίας σας μπορεί να προσαρμοστεί στις οικονομικές σας δυνατότητες και να σας προσφέρει μια εξαιρετική αίσθηση ανανέωσης στην καθημερινή σας ζωή χωρίς να προσθέσει έναν ακόμα πονοκέφαλο στο ήδη επιβαρυμένο προϋπολογισμό σας.

1

Κάντε το πρώτο βήμα, επικοινωνήστε  μαζί μας για την ανακαίνιση του σπιτιού σας!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2114079353 ή 6977440319

Μην το πολυσκέφτεστε! Δεν έχετε τίποτα να χάσετε από μια επικοινωνία με την εταιρία μας για την ανακαίνιση της κατοικίας σας.

Η εταιρία μας θα να καταγράψει τα στοιχειά σας και τις βασικές ανάγκες σας όπως τις έχετε σκεφτεί. Σε αυτή την πρώτη επαφή μην διστάσετε να εκφράσετε τυχόν επιφυλάξεις ή σκέψεις σας σχετικά με τις εργασίες, τον τρόπο δουλειάς μας ακόμα και το ευαίσθητο θέμα του κόστους. Εδώ είμαστε εμείς για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία και να σας πούμε την αλήθεια που θα θέσει μια πιθανή συνεργασία μας σε σωστές και στερεές βάσεις. Να είστε σίγουροι ότι όποιο και αν είναι το πρόβλημα  ή προσωπικοί περιορισμοί ή οι επιδιώξεις σας είμαστε διατιθέμενοι να βρούμε λύση από κοινού.

 

2

Επισκεπτόμαστε το χώρο προς ανακαίνιση κατόπιν συμφωνίας.

Μετά από την πρώτη μας επικοινωνία εφόσον το επιθυμείτε ένας εκπρόσωπος της εταιρείας μας επισκέπτεται την κατοικία που σκοπεύετε να ανακαινίσετε για να αποκτήσουμε και εμείς ως ειδικοί μια ολοκληρωμένη αντίληψη των αναγκών, των προβλημάτων και των ιδιαίτερων απαιτήσεων που μπορεί να έχει ο χώρος σας.

Καταγράφονται λοιπόν όλες τις απαραίτητες διαστάσεις του χώρου πριν την ανακαίνιση που θα μας βοηθήσουν να αποτυπώσουμε με ακρίβεια το χώρο σας  ώστε να έχουμε μια ακριβή εικόνα που θα μας βοηθήσει αργότερα και στο προγραμματισμό των εργασιών και στην παρουσίαση των προτάσεων μας για σας. Για την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση σας δεν παραλείπουμε να τραβήξουμε φωτογραφίες τους απαραίτητους χώρους ώστε να είμαστε σίγουροι ότι κάθε σας ανάγκη θα αντιμετωπιστεί με συνέπεια και υπευθυνότητα από πλευράς μας.

 

3

Παρουσίαση της προσφοράς μας για την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

Αφού έχουμε λάβει μια εμπεριστατωμένη εικόνα των αναγκών σας μετά την επίσκεψη στο χώρο σας σειρά έχει να λάβετε την οικονομικότερη δυνατή πρόσφορα από μέρους μας. Όπως καταλάβετε για να μπορέσουμε να εγγυηθούμε με υπευθυνότητα την ολοκλήρωση τον εργασιών που απαιτούνται στην καλύτερη δυνατή τιμή της αγοράς χρειάζεται να λάβουμε ένα χρονικό περιθώριο 4- 5 ημερών για να εργαστούμε προς όφελος σας.

Μετά το πέρας του χρονικού αυτού διαστήματος ορίζουμε και πάλι από κοινού ένα ραντεβού στο χώρο προς ανακαίνιση όπου σας παρουσιάζουμε με κάθε λεπτομέρεια τις ιδέες και τις λύσεις και φυσικά την πρόσφορα της εταιρίας μας.

Η οικονομοτεχνική μελέτη παρουσιάζει αναλυτικά πέραν των εργασιών, το κοστολόγιο ώστε και εσείς να μπορείτε να έχετε τον έλεγχο των εξόδων και το χρονοδιάγραμμα για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στον χώρο προς ανακαίνιση.  Κατόπιν συμφωνίας και από τις δυο πλευρές αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση σπιτιού σας με όσα έχουν προσυμφωνηθεί.

  • 2114079353

  • 6977440319


Έναρξη των εργασιών για την ανακαίνιση της κατοικίας σας.

Οι εργασίες λοιπόν της ανακαίνισης σπιτιού ξεκινούν την επομένη μέρα παράλληλα με τις εργασίες  πραγματοποιούμε τις επαφές μας με τους προμηθευτές της εταιρίας μας ώστε να επιλέξουμε τα κατάλληλα υλικά για τις αλλαγές που σκοπεύουμε να κάνουμε. Η πολυετή συνεργασία μας με τους συνεργάτες-προμηθευτές μας επιτρέπει να εξασφαλίσουμε για σας πέρα από την αρίστη ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν για την ανακαίνιση του χώρου σας και εξαιρετικά καλές τιμές που  ανταγωνιστικότερες δύσκολα θα βρείτε στην αγορά.

Ιδιαίτερη σημασία δίνει η εταιρεία μας στον συντονισμό των εργασιών για κάθε ανακαίνιση. Η εταιρία μας είναι υπεύθυνη για τις τεχνικές εργασίες που γίνονται διαθέτει  εμπειρία στην σωστή διαχείριση ανακαινίσεων γεγονός που εγγυάται ένα σαφώς επαγγελματικό και άρτιο αποτέλεσμα οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι για την ομαλή ολοκλήρωση των εργασιών.

Τα έμπειρα συνεργεία μας εξασφαλίζουν το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα στον ελάχιστο χρόνο. Επειδή αντιλαμβανόμαστε την αγωνιά και την ανάγκη σας να ενημερώνεστε για την πορεία των εργασιών δεν σκοπεύουμε να σας αφήσουμε στο σκοτάδι μέχρι να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του σπιτιού σας. Για αυτό το λόγο η τακτική της εταιρίας μας είναι να αποστέλλει  στον  εκάστοτε πελάτη συχνές ενημερώσεις για την πορεία της δουλειάς.

Δείτε τα έργα μας στις ανακαινίσεις κατοικίας   Εδώ

Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε και εσείς από όλα τα παραπάνω πιστοί στην σοβαρότητα και την αξιοπιστία μας ως εταιρία θα διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας μέχρι την ολοκλήρωση του έργου που έχουμε αναλάβει. Ο μελετημένος και μεθοδικός τρόπος δουλειάς μας σε συνδυασμό με τα ποιοτικότερα υλικά στις πιο ανταγωνιστικές τιμές δίνουν  εγγυημένα αποτελέσματα που κάθε πελάτης επιθυμεί.

 

 

Επικοινωνήστε μαζί μας  για να κλείσουμε ραντεβού στο χώρο σας!

Τηλ. Επικ  211 4079353 ή 6977440319

Επικοινωνήστε μαζί μας  για να κλείσουμε ραντεβού στο χώρο σας!

Τηλ. Επικ  211 4079353 ή 6977440319

 

 Η ανακαίνιση σπιτιού για μας είναι μια εύκολη διαδικασία με εγγυημένα αποτελέσματα. Αισθανθείτε και εσείς όμορφα με την οικογένεια σας σε ένα σπίτι που ονειρεύεστε.

 

Εαν θέλετε να κάνετε μια ποιοτική ανακαίνιση σπιτιού, Θα πρέπει να μας καλέσετε να έρθουμε στον χώρο σας. Να σας δώσουμε τις ιδέες μας και τις καλύτερες οικονομικές λύσεις. Το τεχνικό τμήμα της εταιρίας είναι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία σας για τις ανακαινίσεις. Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα για κάθε εργασία στον χώρο σας. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται  ανακαινίσεις κατοικίαςανακαινίσεις καταστημάτων   ανακαινίσεις γραφείων  ανακαινίσεις ξενοδοχείων

Καλέστε σήμερα για οτιδήποτε χρειαστείτε για τις ανακαινίσεις κατοικιών – ανακαινίσεις καταστημάτων στο 211 4079353 ή στο 6977 440319

 

 

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την ανακαίνιση σπιτιού σας

Οι δύσκολες εποχές που περνάμε, μας ωθούν να ανακαινίσουμε τα υπάρχοντα σπίτια μας, και να αφήσουμε την ιδέα αγοράς ενός σπιτιού, για το μέλλον. Πόσοι από εσάς έχετε βαρεθεί να κάθεστε στο σπίτι; Ψάχνετε τρόπους  να το αλλάξετε γιατί σας θυμίζει τα ίδια και τα ίδια; Ανακαίνιση σπιτιού με έξυπνες λύσεις και αλλάξτε αρκετές εικόνες στο σπίτι σας με  χαμηλό κόστος. Η εταιρίας μας θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την κρίση δίνοντας τις πιο οικονομικές λύσεις της αγοράς για την ανακαίνιση σπιτιού.Τα χρόνια εμπειρίας, μας έχουν κάνει ικανούς να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας. Εγγυόμαστε για τα καλύτερα αποτελέσματα, στις καλύτερες τιμές. Επισκεπτόμαστε το χώρο σας, προκειμένου να εκτιμήσουμε τις απαιτούμενες εργασίες και να σας δώσουμε, μία προσφορά.

 

Δείτε κάποιες Ιδέες και Λύσεις για την ανακαίνιση σπιτιού στο παρακάτω Video

 

Επίσης δείτε το blogspot μας  : Aνακαινίσεις Ιδέες και λύσεις

Υδραυλική εγκατάσταση

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:

Ανακαινίσεις κατοικίας : Υλικά που χρειάζονται στις ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις μπάνιου : Πλακάκια η αναγκαία αλλαγή

Ανακαινίσεις κουζίνας : Αισθανθείτε όμορφα στην κουζίνα σας

Ανακαινίσεις κρεβατοκάμαράς : Ανακαινίστε την κρεβατοκάμαρά σας

Ανακαινίσεις παιδικού δωματίου: Ιδέες για το παιδικό δωμάτιο

Ανακαινίσεις – 4 βήματα εξοικονόμησης χρημάτων στις ανακαινίσεις

 Ανακαίνιση σπιτιού : Διακόσμηση – Χρωματισμοί στους τοίχους μας

Εκπληκτικές ιδέες για τη σωστή οργάνωση στο σπίτι σας

Έξυπνες ιδέες για το φοιτητικό σπίτι