Περιάνδρου 13, Ζωγράφου
2114079353

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

Ανακαίνιση κουζίνας

Έπιπλα κουζίνας στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς.

Αυτό που πρέπει να προσέξετε κάνοντας ανακαίνιση κουζίνας  είναι το αποτέλεσμα να είναι και αισθητικό αλλά και εργονομικό, δίνοντας σας την ευκαιρία να περνάτε αρκετές ώρες σε έναν όμορφο χώρο και να απολαμβάνετε την λειτουργικότητα του. Συνήθως χρησιμοποιείτε από όλα τα μέλη της οικογένειας  για αυτό  πρέπει να προσέξουμε η κατασκευή της να είναι μεγάλης αντοχής έτσι ώστε να μην χρειαστεί να κάνουμε ανακαίνιση κουζίνας πάλι σε λίγα χρόνια.

 

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση  κουζίνας σας από τον σχεδιασμό μέχρι την τοποθέτηση με τις καλύτερες ιδέες και λύσεις της αγοράς.

Καλέστε μας για να κλείσουμε ραντεβού για κάνουμε επιμέτρηση του χώρου σας να σας παρουσιάσουμε τα δείγματα μας και να επιλέξετε χρωματισμούς και υλικά  κατόπιν θα γίνει ο σχεδιασμός για την καλύτερη αισθητική και εργονομία της κουζίνας σας.

Τηλ. Επικ. 211 4079353 ή στο 6977 440319

Επίσης αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό της κουζίνας σας. Δείτε εδώ περισσότερα για τον σχεδιασμό – μελέτη – 3D σχέδια

 

Εμείς μπορούμε να σας δώσουμε τα καλύτερες λύσεις από το αρχικό στάδιο που είναι σωστός σχεδιασμός της κουζίνας για να μην σας προκύψει αρνητικό αποτέλεσμα.
Πλέον η τεχνολογία στις κουζίνες έχει προχωρήσει τόσο ώστε με λίγα χρήματα να έχετε και αισθητική και ποιότητα.
Δημιουργούμε την φωτορεαλιστική απεικόνιση του χώρου 3d σχέδια, ώστε να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα για την τελική μορφή μετά την ανακαίνιση της κουζίνας σας.

Δείτε τα παρακάτω σχέδια στα έπιπλα κουζίνας που μπορούμε να κατασκευάσουμε.

Έπιπλα κουζίνας

  Μελαμίνη- Βακελίτης – Ταμπλαδωτά – Λάκα – Ημιμασίφ – PVC – MDF

Όλες οι κατασκευές στα έπιπλα κουζίνας περνούν από ποιοτικό ελεγχο και η τοποθέτηση γίνεται από εμάς με εγγυημένα αποτελέσματα

 

 

 

 

 

 

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση. Ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, κατασκευές Corian, ντουλάπες, μεσόπορτες, παράθυρα αλουμινίου, πατώματα, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα. Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους  προμηθευτές υλικών, το τμήμα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου .  Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται ανακαινίσεις κατοικίαςανακαινίσεις καταστημάτων ανακαινίσεις γραφείων  ανακαινίσεις ξενοδοχείων

Καλέστε σήμερα για οτιδήποτε χρειαστείτε για τις ανακαινίσεις κατοικιών – ανακαινίσεις καταστημάτων στο 211 4079353 ή στο 6977 440319

 

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:

Ανακαινίσεις μπάνιου : Πλακάκια η αναγκαία αλλαγή

Ανακαινίσεις κουζίνας : Αισθανθείτε όμορφα στην κουζίνα σας

Ανακαινίσεις κρεβατοκάμαράς : Ανακαινίστε την κρεβατοκάμαρά σας

Ανακαινίσεις παιδικού δωματίου: Ιδέες για το παιδικό δωμάτιο

Ανακαινίσεις – 4 βήματα εξοικονόμησης χρημάτων στις ανακαινίσεις

Τι πρέπει να γνωρίζετε στις ανακαινίσεις κατοικίας για μελλοντικούς ενοικιαστές και αγοραστές

Ανακαίνιση σπιτιού : Διακόσμηση – Χρωματισμοί στους τοίχους μας

Εκπληκτικές ιδέες για τη σωστή οργάνωση στο σπίτι σας

Έξυπνες ιδέες για το φοιτητικό σπίτι

Leave a comment