Περιάνδρου 13, Ζωγράφου
2114079353

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ

Ανακαίνιση Ντουλάπας

Ανακαίνιση ντουλάπας  με συρόμενες πόρτες – Ανοιγόμενες πόρτες

Κατασκευή και τοποθέτηση ντουλάπας με χαμηλό κόστος.

Τα τελευταίο καιρο οι διαστάσεις  διαμερισμάτων είναι μικρότερες από εκείνες του παρελθόντος και ετσι περιορίζεται και ο χώρος της ντουλάπας. Σε αυτές τις περιπτώσεις η επιλογή στην ανακαίνιση ντουλάπας ειναι της συρόμενης πόρτας, επειδή εξοικονομεί πολύτιμο χώρο για τη  λειτουργικότητα του δωματίου.
Αντιθέτως, στα δωμάτια που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα χώρου, η επιλογή έχει να κάνει κυρίως με το αισθητικό κομμάτι. Παρατηρούμε πάντως ότι στην ανακαίνιση ντουλάπας , η συρόμενη  προτιμάται από πολλούς καταναλωτές, ακόμη κι όταν δεν υπάρχει ο περιορισμός των διαστάσεων.

Η  λειτουργικότητα, και η καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου σας είναι δύο πολύ σημαντικοί παράγοντες που λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη όταν σχεδιάζουμε και προτείνουμε ντουλάπες για τον χώρο σας.  Πραγματοποιείται ο σχεδιασμός  με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και τις απαιτήσεις σας, πετυχαίνοντας έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αισθητικά και λειτουργικά για εσάς.

Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε ντουλάπες ανοιγόμενες ή συρόμενες από κουτί μελαμίνης λευκό ή έγχρωμο 16-18 χιλ.  με πόρτες από μελαμίνη, βακελίτη, βιομηχανική λάκα, τζάμι με film, ψηφιακή εκτύπωση και καθρέπτη. Οι ντουλάπες μπορούν να έχουν εξωτερικές ή εσωτερικές συρταριέρες. Επίσης αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές.

Τα υλικά ξυλείας που χρησιμοποιούμε είναι Ακρίτας, Egger

Εάν θέλετε και εσείς να είστε από αυτούς που δεν θα αγχωθούν καθόλου για την ανακαίνιση της ντουλάπας τους  δεν μένει άλλο από το να μας καλέσετε  και να κλείσουμε ένα ραντεβού στον χώρο σας και σας δείξουμε τα δείγματα των υλικών και να επιλέξετε ότι σας αρέσει.

 

Εμείς κατασκευάζουμε ντουλάπες υπνοδωματίων σε χρώματα, σχέδια και διαφορα υλικα της αγορας που ικανοποιούν κάθε πελάτη μας. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από διάφορες ποιότητες και χρώματα που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε για να ερθουμε στον χώρο σας να σας δώσουμε τις ιδέες και τις λύσεις μας.

Καλέστε σήμερα για οτιδήποτε χρειαστείτε για τις ανακαινίσεις κατοικιών – ανακαινίσεις καταστημάτων στο 211 4079353 ή στο 6977 440319

Ανακαίνιση συρόμενης ντουλάπας δωματίου

[nictitate_toolkit_ii_grid_row]
[nictitate_toolkit_ii_grid_col col=6]ανακαινιση-συρομενη-ντουλαπας-κατασκευη[/nictitate_toolkit_ii_grid_col]
[nictitate_toolkit_ii_grid_col col=6]κατασκευη-ντουλαπας-δωματιου-συρομμενη[/nictitate_toolkit_ii_grid_col]
[/nictitate_toolkit_ii_grid_row]

 

 

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση. Ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, κατασκευές Corian, ντουλάπες, μεσόπορτες, παράθυρα αλουμινίου, πατώματα, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα. Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους  προμηθευτές υλικών, το τμήμα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου .  Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται ανακαινίσεις κατοικίας, ανακαινίσεις καταστημάτων ανακαινίσεις γραφείων  ανακαινίσεις ξενοδοχείων

Καλέστε σήμερα για οτιδήποτε χρειαστείτε για τις ανακαινίσεις κατοικιών – ανακαινίσεις καταστημάτων στο 211 4079353 ή στο 6977 440319

 

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:

Ανακαίνιση σπιτιού : Διακόσμηση – Χρωματισμοί στους τοίχους μας

Ανακαίνιση κατοικίας με το προγραμμα » Εξοικονόμηση Κατ Οικον «

Ανακαινίσεις κατοικίας : Υλικά που χρειάζονται στις ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις μπάνιου : Πλακάκια η αναγκαία αλλαγή

Ανακαινίσεις κουζίνας : Αισθανθείτε όμορφα στην κουζίνα σας

Ανακαινίσεις κρεβατοκάμαράς : Ανακαινίστε την κρεβατοκάμαρά σας

Ανακαινίσεις παιδικού δωματίου: Ιδέες για το παιδικό δωμάτιο

Ανακαινίσεις – 4 βήματα εξοικονόμησης χρημάτων στις ανακαινίσεις

Leave a comment