ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ

Ανακαίνιση ντουλάπας

Ανακαίνιση ντουλάπας  με συρόμενες πόρτες – Ανοιγόμενες πόρτες

Κατασκευή και τοποθέτηση ντουλάπας με χαμηλό κόστος.

Η  λειτουργικότητα, και η καλύτερη εκμετάλλευση του χώρου σας είναι δύο πολύ σημαντικοί παράγοντες που λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη όταν σχεδιάζουμε και προτείνουμε ντουλάπες για τον χώρο σας.  Πραγματοποιείται ο σχεδιασμός  με βάση το προσωπικό σας γούστο αλλά και τις απαιτήσεις σας, πετυχαίνοντας έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα αισθητικά και λειτουργικά για εσάς.

Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε ντουλάπες ανοιγόμενες ή συρόμενες από κουτί μελαμίνης λευκό ή έγχρωμο 16-18 χιλ.  με πόρτες από μελαμίνη, βακελίτη, βιομηχανική λάκα, τζάμι με film, ψηφιακή εκτύπωση και καθρέπτη. Οι ντουλάπες μπορούν να έχουν εξωτερικές ή εσωτερικές συρταριέρες. Επίσης αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές σε όποιο σχέδιο και αν έχετε.

Εμείς κατασκευάζουμε ντουλάπες υπνοδωματίων σε σχέδια και διάφορα υλικά της αγοράς που ικανοποιούν κάθε πελάτη μας. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα από διάφορες ποιότητες και χρώματα που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας καλέσετε για να έρθουμε στον χώρο σας να σας δώσουμε τις ιδέες και τις λύσεις μας.

Τα τελευταίο καιρό οι διαστάσεις  διαμερισμάτων είναι μικρότερες από εκείνες του παρελθόντος και έτσι περιορίζεται και ο χώρος της ντουλάπας. Σε αυτές τις περιπτώσεις η επιλογή στην ανακαίνιση ντουλάπας είναι της συρόμενης πόρτας, επειδή εξοικονομεί πολύτιμο χώρο για τη  λειτουργικότητα του δωματίου.
Αντιθέτως, στα δωμάτια που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα χώρου, η επιλογή έχει να κάνει κυρίως με το αισθητικό κομμάτι. Παρατηρούμε πάντως ότι στην ανακαίνιση ντουλάπας , η συρόμενη  προτιμάται από πολλούς καταναλωτές, ακόμη κι όταν δεν υπάρχει ο περιορισμός των διαστάσεων.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση. Ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, κατασκευές Corian, ντουλάπες, μεσόπορτες, παράθυρα αλουμινίου, πατώματα, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα. Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους  προμηθευτές υλικών, το τμήμα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου .  Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται ανακαινίσεις κατοικίας, ανακαινίσεις καταστημάτων ανακαινίσεις γραφείων  ανακαινίσεις ξενοδοχείων

Leave a comment