Περιάνδρου 13, Ζωγράφου
2114079353

Προφίλ Χ. Ζάννης

Ονομάζομαι Χάρης Ζάννης

Ξεκινώντας την επαγγελματική μου πορεία πριν από 19 χρόνια ήρθα σε επικοινωνία με αξιόλογους ανθρώπους του χώρου των ανακαινίσεων. Πρόκειται για έναν τομέα αρκετά δύσκολο, με συνεχή εμπόδια που χρειάζεται τόλμη και υπομονή για να ξεπεραστούν, ώστε να αξιωθείς και να επιβιώσεις. Με το πέρασμα του χρόνου κατάλαβα ότι αυτό επιτυγχάνετε μόνο με σκληρή δουλεία, απόλυτη συνεργασία και πραγματική θέληση.

Τώρα πια με τους συνεργάτες μου έχουμε μια δημιουργική ομάδα με κοινό στόχο την εξέλιξη και την ποιότητα επάνω στην δουλειά μας. Τα χρόνια εμπειρίας, μας έχουν κάνει ικανούς να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας και  τους προσφέρουμε το καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα για την δική τους ανακαίνιση. Εγγυόμαστε για τα αποτελέσματα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση. Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται ανακαινίσεις κατοικίαςανακαινίσεις καταστημάτων , ανακαινίσεις ξενοδοχείων , ανακαινίσεις γραφείων και σχεδιασμός – μελέτη – 3D σχέδια

Σίγουρα, θα σας αρέσουν οι δουλείες μας,  με ένα τηλεφώνημα μπορούμε να σας δώσουμε ιδέες και λύσεις για τις ανακαινίσεις! Απλώς καλέστε με στο 6977.440.319

 

 

Ανακαίνιση-Χαρης-ζαννης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Στις ανακαινίσεις καταστημάτων έχω συμετασχει για την ολοκλήρωση των ανακαινίσεων των καταστημάτων : Εθνική Τράπεζα, Wind, Costa Coffee, Gap, Grand optical, Yogen Fruz, Οπάπ και άλλα πολλά.

Ανακαινίσεις καταστημάτων

 

 

Ανακαινίσεις καταστημάτων: Κατασκευη και τοποθέτηση περίπτερων Playstation, Vaio και Handycam της Sony στο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών Saturn στον Γέρακα αττικής.

Ανακαινίσεις Καταστημάτων: Κατασκευή και τοποθέτηση των καταστημάτων εστίασης Costa Coffee

 

 

 

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:

Ανακαινίσεις μπάνιου : Πλακάκια η αναγκαία αλλαγή

Ανακαινίσεις κουζίνας : Αισθανθείτε όμορφα στην κουζίνα σας

Ανακαινίσεις κρεβατοκάμαράς : Ανακαινίστε την κρεβατοκάμαρά σας

Ανακαινίσεις παιδικού δωματίου: Ιδέες για το παιδικό δωμάτιο

Ανακαινίσεις – 4 βήματα εξοικονόμησης χρημάτων στις ανακαινίσεις

 Ανακαίνιση σπιτιού : Διακόσμηση – Χρωματισμοί στους τοίχους μας

Εκπληκτικές ιδέες για τη σωστή οργάνωση στο σπίτι σας

Έξυπνες ιδέες για το φοιτητικό σπίτι

Leave a comment