ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου– Αναπαλαίωση Ξενοδοχείου

ανακαινιση-ξενοδοχειου-δωματια-10

 

Ανακαίνιση Ξενοδοχείου

• H εταιρίας μας  διαθέτει γνώση και εργασιακή εμπειρία στη διακόσμηση και ανακαίνιση ξενοδοχείων, γενικότερα χώρους φιλοξενίας.
• Γνωρίζουμε πώς να δημιουργούμε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπου νιώθει ο πελάτης σας  οικειότητα, θετική ενέργεια και ψυχική ευεξία. Νοιώθουμε τις ανάγκες  του κοινού σας  και έτσι επιτυγχάνεται η ξεκούραση και η χαλάρωση από καθημερινότητα.
• Η συνεργασία με εμάς είναι μια σίγουρη επιλογή που θα αναδείξει έναν μοναδικό και καλαίσθητο χώρο.

Οι ομάδα αρχιτεκτόνων και διακοσμητών σε συνεργασία με εσάς θα σας παρουσιάσουν την καλύτερη μελέτη για την ανακαίνιση ξενοδοχείου σας ή τουριστικού καταλύματος σας.

Η μελέτη παραδίδεται και σε 3D σχέδια για να έχετε πλήρη εικόνα της ανακαίνισης του ξενοδοχείου σας


ανακαινιση-ξενοδοχειου-υποδοχη-καθιστικο-6

Επίσης αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και μελέτη (3D σχέδια) του εσωτερικού σας χώρου, είτε είναι κατοικία, κατάστημα, γραφείο, εκθεσιακό περίπτερο, ξενοδοχείο κ.α.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση καταστημάτων, κατοικιών, ανακαίνιση γραφειων και ξενοδοχείων  από τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση. Ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, κατασκευές Corian, ντουλάπες, μεσόπορτες, παράθυρα αλουμινίου, πατώματα, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα. Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους  προμηθευτές υλικών, το τμήμα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου .  Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται ανακαινίσεις κατοικίαςανακαινίσεις καταστημάτων   ανακαινίσεις γραφείων  ανακαινίσεις ξενοδοχείων

Καλέστε σήμερα για οτιδήποτε χρειαστείτε για τις ανακαινίσεις κατοικιων – ανακαινίσεις καταστημάτων στο 211 4079353 ή στο 6977 440319

Leave a comment