ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Ανακαινίσεις Καταστημάτων

  Ανακαίνιση καταστήματος με εγγυημένα αποτελέσματα.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση καταστήματος σας, με υπευθυνότητα και συνέπεια, έτσι θέτουμε υψηλά τον πήχη αξιολόγησης για τα καλύτερα αποτελέσματα. Μετά από επικοινωνία μας με εσάς, δίνουμε ραντεβού στον χώρο σας να συζητήσουμε για το είδος της επιχείρισης σας και να γίνει η επιμέτρηση του χώρου.

Κατόπιν θα ξεκινήσει η διαδικασία της προσφοράς που θα προσαρμοστεί σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας και τις ανάγκες του καταστήματος σας.

 

Οι στόχοι μας επάνω στην ανακαίνισης καταστήματος είναι :

  • Η δημιουργία ελκυστικού και ευχάριστου περιβάλλοντος στο εσωτερικό του καταστήματος με στύλ και υψηλή αισθητική, για την προώθηση του μέγιστου των πωλήσεων.
  • Η διασφάλιση της σωστής κυκλοφορίας – ροής και επικοινωνίας μεταξύ του χώρου πωλήσεων, το εργαστήριο, την αποθήκη, την τροφοδοσία και την κατάταξη των προϊόντων.
  • Να δώσουμε μεγάλη έμφαση στην όψη και στον εξωτερικό χώρο για να επιτύχουμε την σωστή προσέλκυση πελατών στο εσωτερικό του καταστήματος.

Με αυτούς τους στόχους  θα σας δώσουμε Ιδέες και Λύσεις για την σωστή διαμόρφωση του καταστήματος σας για να γίνει ξεχωριστό στο είδος του.

Πριν ξεκινήσει η ανακαίνιση, επιλέγουμε υλικά και οργανώνουμε την κατασκευή και τις εργασίες. Η ανακαίνιση σας επιβλέπετε από ανθρώπους ειδικούς, υπεύθυνους για το καλύτερο τελικό αποτελέσματα της εικόνας του καταστήματος σας.

Η ομάδα μας είναι τεχνίτες  με πείρα επάνω στις ανακαινίσεις καταστημάτων που θα φτάσουν το μέγιστο επιθυμητό αποτέλεσμα των εργασιών του χώρου σας . Όλες οι εργασίες που κάνουμε είναι μελετημένες , με εγγυημένη ποιότητα και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς.

Τηρούμε τα χρονοδιαγράμματα που έχουν προσυμφωνηθεί μαζί σας και είμαστε διπλά σας μέχρι την παράδοση του έργου. Δώστε μας την ευκαιρία να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας.

Σκοπός μας είναι να μεταμορφώσουμε τον χώρο σας, ώστε να γίνει ομορφότερος και πιο ελκυστικός αυξάνοντας τους πελάτες σας!!!  Έχουμε τις λύσεις για εσάς !! Οικονομικές και αποτελεσματικές. Επικοινωνήστε μαζί μας και αφήστε μας να δημιουργήσουμε μαζί σας την μελλοντική εικόνα του καταστήματος σας. Καλέστε τώρα στο 211 4079353 ή στο 6977 440319

 

Επίσης αναλαμβάνουμε τον Σχεδιασμό – Μελέτη – Σχέδια 3D του καταστήματος σας είτε η ανακαίνιση είναι ολική είτε είναι τμηματική.

Δείτε ΕΔΩ : ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ – ΜΕΛΕΤΗ – ΣΧΕΔΙΑ 3D 

 

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση καταστημάτων και κατοικιών από τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση.  Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους  προμηθευτές υλικών, το τμήμα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου . Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται  ανακαινίσεις κατοικίαςανακαινίσεις καταστημάτων   ανακαινίσεις γραφείων  ανακαινίσεις ξενοδοχείων

Καλέστε σήμερα για οτιδήποτε χρειαστείτε για τις ανακαινίσεις κατοικιων – ανακαινίσεις καταστημάτων στο 211 4079353 ή στο 6977 440319

 

Ανακαινίσεις καταστημάτων: Κάθε πότε χρειάζονται

Πράγματι, ο επαγγελματικός χώρος είναι ιδιαίτερα σημαντικός, διότι αφενός περνάμε σε αυτόν ένα μεγάλο κομμάτι της μέρας μας, αφετέρου οφείλουμε να φροντίζουμε καθετί που μας περιβάλλει να συντελεί στο να πετυχαίνουμε τον στόχο μας, να είμαστε δηλαδή παραγωγικοί και ανταγωνιστικοί.Ένα θέμα που συχνά προβληματίζει τους ιδιοκτήτες καταστημάτων είναι η συχνότητα με την οποία πρέπει να προβαίνουν σε ανακαίνιση του χώρου τους.

Πέρα από κατά τόπους ανανεώσεις που και οι ίδιοι μπορούν να κάνουν στο κατάστημά τους ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε γενικές γραμμές η ανάγκη για ολική ανακαίνιση αρχίζει να γίνεται αισθητή γύρω στα 4- 6 χρόνια. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση της ανακαίνισης παίζει το είδος του καταστήματος και, συγκεκριμένα, κατά πόσο πρέπει να συμβαδίζει με τις τάσεις που επικρατούν.

Κατά κανόνα, τα καταστήματα ένδυσης και αξεσουάρ, οπτικών, εστίασης και διασκέδασης χρειάζονται τακτικότερη ανακαίνιση απ’ ό,τι π.χ. τα βιβλιοπωλεία ή τα καταστήματα γούνας, στα οποία τα προβαλλόμενα προϊόντα αναδεικνύονται άνετα μέσω ενός διαχρονικού στησίματος του μαγαζιού.

Επίσης αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και μελέτη (3D σχέδια) του εσωτερικού σας χώρου, είτε είναι κατοικία, κατάστημα, γραφείο, εκθεσιακό περίπτερο, ξενοδοχείο κ.α.

Οι ανακαινίσεις καταστημάτων πρέπει να είναι διαχρονικές

Το στοιχείο της διαχρονικότητας βρίσκεται στην καρδιά της προβληματικής γύρω απ’ το στυλ που πρέπει να υιοθετεί ένα κατάστημα, για τον απλούστατο λόγο ότι μία κλασσική λύση ανακαίνισης μπορεί να σταθεί σε βάθος χρόνου, ενώ μία πιο μοντέρνα, εκκεντρική ενδεχομένως λύση, κουράζει το κοινό γρηγορότερα και για το λόγο αυτό απαιτεί συχνότερη επανάληψή της.

 

Επίσης δείτε το blogspot μας  : Aνακαινίσεις Ιδέες και λύσεις

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:

Ανακαινίσεις κατοικίας : Υλικά που χρειάζονται στις ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις μπάνιου : Πλακάκια η αναγκαία αλλαγή

Ανακαινίσεις κουζίνας : Αισθανθείτε όμορφα στην κουζίνα σας

Ανακαινίσεις κρεβατοκάμαράς : Ανακαινίστε την κρεβατοκάμαρά σας

Ανακαινίσεις παιδικού δωματίου: Ιδέες για το παιδικό δωμάτιο

Ανακαινίσεις – 4 βήματα εξοικονόμησης χρημάτων στις ανακαινίσεις

Εκπληκτικές ιδέες για τη σωστή οργάνωση στο σπίτι σας

Έξυπνες ιδέες για το φοιτητικό σπίτι