Scroll Top

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ

Ποιοτική ανακαίνιση σπιτιού με εγγυημένα αποτελέσματα:
Η απόλυτη λύση για το χώρο των ονείρων σας

Ζήστε την εμπειρία μιας ευχάριστης και δημιουργικής διαδικασίας ανακαίνισης σπιτιού με την εξειδικευμένη ομάδα μας. Προσφέρουμε εξαιρετική οργάνωση, σχεδιασμό και ανταγωνιστικές τιμές για να μετατρέψουμε τον χώρο σας στο σπίτι που πάντα επιθυμούσατε. Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα να κλείσουμε ένα ραντεβού στον χώρο προς ανακαίνιση,  να συζητήσουμε τις σκέψεις, τις ανησυχίες σας και να σας δώσουμε ιδέες και λύσεις για την ανακαίνιση σας.

Ποια είναι τα σωστά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για μια επιτυχημένη ανακαίνιση σπιτιού:

1

Επίσκεψη στο χώρο και αξιολόγηση - Έρευνα πριν την προσφορά:

Μετά την αρχική μας συζήτηση,  επισκεπτόμαστε το ακίνητο που θέλετε να ανακαινίσετε για να αποκτήσουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα των αναγκών και των απαιτήσεων του χώρου. Αξιολογούμε προσεκτικά τον χώρο σας για να εντοπίσουμε πιθανά προβλήματα, για να έχουμε την δυνατότητα να τα αντιμετωπίσουμε με τον κατάλληλο τρόπο.

Για να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες, φωτογραφίζουμε τους χώρους πριν από την έναρξη της ανακαίνισης. Αυτή η οπτική τεκμηρίωση μας επιτρέπει να παρακολουθούμε την πρόοδο, να κάνουμε τις απαραίτητες προσαρμογές και να διασφαλίζουμε ότι όλες οι εργασίες θα ολοκληρωθούν  με το καλύτερο αποτέλεσμα.

Διεξάγουμε λεπτομερή έρευνα πριν από την ανακαίνιση για να μελετήσουμε διεξοδικά τον χώρο σας, εξασφαλίζοντας την ακριβή διαμόρφωση και κοστολόγηση του έργου. Η διαδικασία της έρευνας μας βοηθά να αναλύσουμε την υπάρχουσα διάταξη, τα δομικά στοιχεία και τα αισθητικά χαρακτηριστικά για να δημιουργήσουμε ένα βελτιστοποιημένο σχέδιο για την ανακαίνιση του σπιτιού σας.

2

Λεπτομερής παρουσίαση της προσφοράς μας για την ανακαίνιση του σπιτιού:

Οι “Ανακαινίσεις Ιδέες και Λύσεις” σαν ετοιμάζουν μια λεπτομερή προσφορά ανακαίνισης σπιτιού εντός 5-6 ημερών. Στη συνέχεια, προγραμματίζουμε ένα ραντεβού επί τόπου στον χώρο προς ανακαίνιση για να συζητήσουμε τις λεπτομέρειες του έργου και να παρουσιάσουμε την προσφορά μας, συμπεριλαμβανομένων των μεθόδων πληρωμής και των χρονοδιαγραμμάτων.

Η διαφάνεια και η ανοιχτή επικοινωνία βρίσκονται στον πυρήνα της προσέγγισής μας, διασφαλίζοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη για την ανακαίνιση που σας προσφέρουμε.

Αφού συμφωνήσουν και τα δύο μέρη σχετικά με την πρόταση – προσφορά, υπογράφουμε μια σύμβαση που περιγράφει το συμφωνηθέν αντικείμενο εργασιών, τα υλικά και το χρονοδιάγραμμα. Αυτή η επίσημη συμφωνία εδραιώνει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για το έργο ανακαίνισης του σπιτιού σας.

3

Έναρξη της διαδικασίας ανακαίνισης κατοικίας:

Οι εργασίες ανακαίνισης ξεκινούν σύμφωνα με το συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους προμηθευτές και μπορούμε να επιλέξουμε υλικά υψηλής ποιότητας που ταιριάζουν στο σχεδιαστικό σας όραμα και φυσικά στον προϋπολογισμό σας.

Η επαγγελματική μας ομάδα διαχειρίζεται όλες τις πτυχές του έργου, από την κατεδάφιση έως τις τελικές πινελιές.

4

Συντονισμός των εργασιών και παρακολούθηση της προόδου:

Δίνουμε προτεραιότητα στο σωστό συντονισμό των εργασιών κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης, με την εταιρεία μας να επιβλέπει όλες τις τεχνικές πτυχές. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας εργάζονται με επιμέλεια, εστιάζοντας σε κάθε φάση του έργου, ώστε να παραδώσουμε την καλύτερη ποιότητα στον συντομότερο δυνατό χρόνο.

Σας ενημερώνουμε για την πρόοδο, αντιμετωπίζοντας τυχόν ανησυχίες και προσαρμοζόμαστε στις αλλαγές που απαιτούνται.

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την ανακαίνιση σπιτιού σας

 • Όλες οι εργασίες στις ανακαινίσεις που αναλαμβάνουμε είναι μελετημένες , με εγγυημένη ποιότητα και χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά της αγοράς.
 • Τηρούμε τα χρονοδιαγράμματα που έχουν συμφωνηθεί μαζί σας και είμαστε διπλά σας μέχρι την παράδοση του έργου.
 • Η συνεργασία μας με τους καλύτερους προμηθευτές, σας διασφαλίζει ότι οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας θα δουλεύουν στις ανακαινίσεις σας χρησιμοποιώντας μόνο ποιοτικά υλικά.
 • Δώστε μας την ευκαιρία να προτείνουμε λύσεις που θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας, με βάση τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.
 • Η εμπειρία και η τεχνογνωσία, μας επιτρέπει να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο ανακαίνισης.
 • Η επιλογή της σωστής εταιρείας για τη διαχείριση των εργασιών σας θα είναι αποδοτικότερη, καθώς προσφέρει εξοικονόμηση κόστους.

Καλέστε για προσφορά ανακαίνισης σπιτιού

Εργασίες που αναλαμβάνουμε στην ανακαίνιση σπιτιού

 • Αποξηλώσεις – Καθαιρέσεις : Αποξήλωση δαπέδων, κουφωμάτων, έπιπλα κουζίνας, ντουλάπας, ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, υδραυλικών εγκαταστάσεων, καθαιρέσεις τοιχοποιιών, απομάκρυνση μπαζών.
 • Ξηρά δόμηση : Γυψοσανίδες, τσιμεντοσανίδες, ορυκτές ίνες, άλφα μπλοκ.
 • Υδραυλικές εργασίες : Νέα υδραυλική και αποχετευτική εγκατάσταση, Σωλήνωσης θέρμανσης
 • Ηλεκτρολογικές εργασίες : Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση σύμφωνα με τις προδιαγραφές ασφαλείας, συναγερμός, δίκτυα, smart home.
 • Πατώματα : Εφαρμογή τσιμεντοκονίας, πλακιδίων, Laminate, μονωτικά υλικά, παρκέ.
 • Επενδύσεις τοίχων : Εφαρμογή πλακιδίων, ειδικές ξύλινες κατασκευές, διακοσμητικά στοιχειά, πετρά.
 • Κουφώματα αλουμινίου : Απλή σειρά, ενεργειακά με θερμοδιακοπή, ρολά, πατζούρια.
 • Εσωτερικές πόρτες : MDF, Laminate με ξύλινο πλακάζ, κόντρα πλακέ θαλάσσης σε πολλούς χρωματισμούς.
 • Πόρτες ασφαλείας : Σε διάφορους χρωματισμούς, μεταλλικό εσωτερικό κάσωμα – Θωρακισμένη, 16 σημείων κλειδώματος.
 • Μπάνια : Διαμόρφωση νέου μπάνιου, είδη υγιεινής, μπαταρίες, έπιπλα μπάνιου, ειδικές κατασκευές, ντουζιέρες με τζάμια securite, αξεσουάρ
 • Έπιπλα κουζίνας : Διαμόρφωση νέας κουζίνας. Πολλές αποχρώσεις στα έπιπλα κουζίνας, μελαμίνη, τζάμια με αλουμίνιο, βακελίτης, ταμπλαδωτά.
 • Χρωματισμοί : Σπατουλάρισμα, ελαιοχρωματισμός εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, βάψιμο μεταλλικών κιγκλιδωμάτων.
 • Ενεργειακή αναβάθμιση : Επίσης αναλαμβάνουμε την μελέτη αναβάθμισης της κατοικίας σας.

Γιατί χρειάζεστε μια ανακαίνιση σπιτιού;

Η ανακαίνιση σπιτιού είναι μια σημαντική παράμετρος της διατήρησης ή αύξησης της αξίας, της λειτουργικότητας και της άνεσης του χώρου διαβίωσής σας. Ως ιδιοκτήτες σπιτιού, είναι σημαντικό να αναγνωρίζετε τη σημασία των τακτικών αναβαθμίσεων και βελτιώσεων για τη δημιουργία ενός ασφαλούς και ευχάριστου περιβάλλοντος. Παρακάτω θα δείτε τους βασικούς λόγους για τους οποίους χρειάζεστε ανακαίνιση σπιτιού και πώς μπορεί να σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα.

Βελτίωση της άνεσης και της λειτουργικότητας:
Η ανακαίνιση του σπιτιού σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τον χώρο συμφωνα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να φτιάξετε νέα δωμάτια, να προσθέσετε επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους ή να δημιουργήσετε ανοιχτούς χώρους  για να βελτιώσετε τη συνολική λειτουργικότητα και άνεση του περιβάλλοντος διαβίωσής σας.

Ανακαινίζοντας το σπίτι σας, δημιουργείτε έναν πιο ευχάριστο και πρακτικό χώρο για εσάς και την οικογένειά σας.

 

Αύξηση της ενεργειακής απόδοσης:
Η αναβάθμιση της μόνωσης, των παραθύρων, των πορτών και των συσκευών του σπιτιού σας μπορεί να μειώσει σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας και τους λογαριασμούς σας. Οι ανακαινίσεις κατοικιών που επικεντρώνονται στη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης, όπως η εγκατάσταση ηλιακών συλλεκτών ή η αναβάθμιση σε ενεργειακά κουφωματα, συστήματα HVAC και άλλα, όχι μόνο συμβάλλουν για ένα πράσινο περιβάλλον, αλλά σας εξοικονομούν και χρήματα μακροπρόθεσμα.

Αύξηση της αξίας του σπιτιού:
Η επένδυση σε μια ανακαίνιση του σπιτιού μπορεί να αυξήσει σημαντικά την αγοραστική αξία του ακινήτου σας. Οι υποψήφιοι αγοραστές είναι πιο πιθανό να προσελκύονται από καλά συντηρημένα και ανακαινισμένα σπίτια, γεγονός που οδηγεί σε ταχύτερη πώληση και υψηλότερη απόδοση της επένδυσης. Οι ανακαινίσεις, όπως η αναδιαμόρφωση της κουζίνας και του μπάνιου, η διαμόρφωση εξωτερικών χώρων και η προσθήκη πρόσθετων νέων χώρων, είναι γνωστό ότι προσφέρουν σημαντική απόδοση της επένδυσης.

Αντιμετώπιση ζητημάτων για την ασφάλεια σας:
Η παραμέληση βασικών επισκευών και εργασιών συντήρησης μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια του σπιτιού σας. Οι έγκαιρες ανακαινίσεις μπορούν να επιλύσουν πιθανά προβλήματα όπως : Διαρροή νερού ή καλοριφέρ, υγρασία ή μούχλα, ηλεκτρολογικά και πολλά άλλα.

Οδηγός για την σωστή ανακαίνιση σπιτιού

Για να μπορέσετε να επιτύχετε μια σωστή ανακαίνιση σπιτιού θα πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν εργολάβο. Στις μέρες μας οι εταιρίες που ασχολούνται με τις ανακαινίσεις είναι πάρα πολλές, έτσι σας είναι πραγματικά δύσκολο να επιλέξετε την σωστή εταιρία που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που θέλετε για την ανακαίνιση σας.

Πριν την αναζήτηση του κατάλληλου επαγγελματία για μια ανακαίνιση, σωστό είναι να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα των αναγκών σας που προκύπτουν στην κατοικίας σας. Για την σωστή επιλογή του εργολάβου που θα αναλάβει την ανακαίνιση σπιτιού σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα προτεινόμενα από εμάς βασικά βήματα.

Συζητήστε με το οικογενειακό σας περιβάλλον για την ανακαίνιση σπιτιού που θέλετε να κάνετε

Ένα σωστό 1ο βημα για την εύρεση του κατάλληλου εργολάβου για την ανακαίνιση σπιτιού σας, είναι να ρωτήσετε κάποιους στην οικογένεια, φίλους, γνωστούς ή ακόμα και γείτονες στην πολυκατοικίας σας.

Μπορείτε να απευθυνθείτε σε καταστήματα υλικών ανακαίνισης που μπορούν να σας προτείνουν κάποιους επαγγελματίες που όμως γνωρίζουν για την ποιότητα τους.

Επίσης μπορείτε να κάνετε μια αναζήτηση στο Google για ανακαίνιση σπιτιού, να βρείτε κάποιες εταιρίες, να διαβάσετε προσεκτικά αυτά που σας προσφέρουν και να δείτε τις αξιολογήσεις από τους πελάτες τους.

Αφού επιλέξετε τις πιθανές εταιρίες για την ανακαίνιση σας, ζητήστε τους μια προσφορά.

Αυτή η διαδικασία είναι η πιο σημαντική και μπορείτε να αξιολογήσετε με τα δικά σας κριτήρια, ποιος είναι ο κατάλληλος επαγγελματίας για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Καλό θα ήταν να καλέσετε 3 εταιρίες για να έχετε μέτρο σύγκρισης. Δώστε έμφαση στον επαγγελματία που θα σας δώσει τις σωστές ιδέες και λύσεις για την ανακαίνιση σπιτιού σας και αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να εξηγήσει με λεπτομέρεια τις απορίες σας.

Δείτε τα έργα μας στις ανακαινίσεις κατοικίας: