Περιάνδρου 13, Ζωγράφου
2114079353

ΕΤΑΙΡΙΑ

Ανακαινίσεις ιδέες και λύσεις.

ανακαινισεις-κατοικιας-καταστηματων-ξενοδοχειων-γραφειωνΑνακαινίσεις Αθήνα

Ποιοι είμαστε;

Η εταιρία Ανακαινίσεις ιδέες και λύσεις, σας  καλωσορίζει στον διαδικτυακό της ιστότοπο!
Όπως θα αντιληφθείτε  με την πλοήγηση σας στην σελίδα μας η εταιρία μας είναι μια σοβαρή  κατασκευαστική εταιρία που αναλαμβάνει  παντός  είδους ανακαινίσεις,  από ανακαινίσεις  κατοικιών ως αναδιαμόρφωση  επαγγελματικών χώρων, καταστημάτων και ξενοδοχειακών μονάδων. Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία μας ,  φέρνει εις πέρας τις εργασίας που αναλαμβάνει με τον μεθοδικό και εμπεριστατωμένο τρόπο  που χαρακτηρίζει την πάντα την δουλειά της.

Εμπειρία

Η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο των κατασκευών και των ανακαινίσεων μας επιτρέπει τόσο να σας προτείνουμε  τις καταλληλότερες λύσεις  για τις ανάγκες του χώρου σας όσο και να προβούμε στη άμεση υλοποίηση αυτών με ταχύτητα και υπευθυνότητα

Αποτελέσματα

Γνωρίζοντας ότι ο αποδέκτης του έργου μας και ο τελικός μας κριτής είστε εσείς , οι πελάτες μας, φροντίζουμε να λαμβάνουμε υπόψη μας την γνώμη σας καθ όλη την διάρκεια των εργασιών ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι και ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα της ανακαίνισης.

Εγγυήσεις

Ξέρουμε ότι η ανακαίνιση είναι μια σημαντική επένδυση για σας και για αυτό το λόγο φροντίζουμε ώστε τόσο η εποπτεία όσο και ο σχεδιασμός του νέου σας χώρου να γίνει από πεπειραμένους και άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Και επειδή τα γραπτά μένουν φυσικά σας παρέχουμε και γραπτές εγγυήσεις για όλες της εργασίες που θα γίνουν στο χώρο σας αλλά και για την μακροβιότητα του έργου μας στο σύνολο του.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας το συντομότερο για να διαπιστώσετε και εσείς την ποιότητα της δουλειάς  μας!

 

Αναλαμβάνουμε: Ανακαινίσεις κατοικιών – Ανακαινίσεις καταστημάτων – Ανακαινίσεις ξενοδοχείων – Ανακαινίσεις γραφείων

 

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση. Ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, κατασκευές Corian, ντουλάπες, μεσόπορτες, παράθυρα αλουμινίου, πατώματα, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα. Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους  προμηθευτές υλικών, το τμήμα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου .  Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται ανακαινίσεις κατοικίαςανακαινίσεις καταστημάτων , ανακαινίσεις ξενοδοχείωνανακαινίσεις γραφείων.

Καλέστε σήμερα για οτιδήποτε χρειαστείτε για τις Ανακαινίσεις  στο 211 4079353 ή στο 6977 440319

 

Οι εξειδικευμένοι μας συνεργάτες θα σας δώσουν ιδέες και λύσεις που θα κάνουν πραγματικότητα  τα όνειρά σας ανανεώνοντας το χώρο σας σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας – γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά!

 

Καλέστε για οτιδήποτε χρειαστείτε για τις Ανακαινίσεις στο 211 4079353 ή στο 6977 440319

Κάθε έργο παραδίδεται με απόλυτη τήρηση του χρονοδιαγράμματος και των όρων που έχουν προσυμφωνηθεί.
Η επιχειρηματική φιλοσοφία της εταιρίας βασίζεται στη συνέπεια, την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη. Σαν αποτέλεσμα έχουμε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες

 

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει στις ανακαινίσεις :

  • Την μελέτη τον σχεδιασμό του χώρου σας
  • την εγκατάσταση υδραυλικών & ηλεκτρολογικών συστημάτων·
  • την τοποθέτηση και εφαρμογή γυψοσανίδων & μονώσεων·
  • την τοποθέτηση πλακιδίων, μαρμάρων & πέτρας·
  • το βάψιμο & το σοβάτισμα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων·
  • το χτίσιμο και την τοποθέτηση υαλότουβλων·
  • την τοποθέτηση κουφωμάτων (συνθετικών & αλουμινίου)·
  • την κατασκευή και τοποθέτηση επίπλων (κουζίνας , σαλονι, ντουλάπα, μπάνιο)·
  • την κατασκευή & τοποθέτηση τζακιών.
  • Μερεμέτια πάσης φύσεως

 

Ανακαίνιση κουζίνας

ανακαινισεις-επιπλα-κουζινας-αθηνα

Στην εταιρία μας οι ανακαινίσεις κουζίνας είναι μία σοβαρή υπόθεση. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεση σας ανά πάσα στιγμή έτσι ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα προσφερόμενα χρώματα, σχέδια και τιμές. Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί για να σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα προσφορά.

Δείτε περισσότερα για την Ανακαίνιση κουζίνας εδω

 

Ανακαίνιση Μπάνιου

ανακαινιση-μπανιου-προσφορα

Όλοι οι χώροι χρειάζονται μία ανανέωση ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ο χώρος του μπάνιου δεν αποτελεί εξαίρεση. Μία μερική ή ολική ανακαίνιση του μπάνιου σας θα βοηθήσει στην ανάδειξη του συγκεκριμένου χώρου. Επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε με εμάς και θα σας βοηθήσουμε σε ότι θέλετε σε σχέση με τις ανακαινίσεις.

Δείτε περισσότερα για την Ανακαίνιση μπάνιου εδώ

 

 

Αναλαμβάνουμε, επίσης, τη διαδικασία μελέτης και έκδοσης άδειας καθώς και τη σχετική επικύρωση πιστοποιητικού ενεργειακής αναβάθμισης, μέσω του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» .

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία δωρεάν προσφορά δίχως καμία επιβάρυνση! 211 4079353 ή στο 6977440319