ΕΤΑΙΡΙΑ

Ανακαινίσεις ιδέες και λύσεις.

ανακαινισεις-κατοικιας-καταστηματων-ξενοδοχειων-γραφειωνΑνακαινίσεις Αθήνα

Η εταιρία μας σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα της, όπου η ανακαίνιση, η αναπαλαίωση των προσωπικών αλλά και επαγγελματικών χώρων, μετατρέπεται σε μια μοναδική εμπειρία καλαισθησίας και δημιουργικότητας.

Αναλαμβάνουμε: Ανακαινίσεις κατοικιών – ανακαινίσεις καταστημάτων – ανακαινίσεις ξενοδοχείων

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση. Ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, κατασκευές Corian, ντουλάπες, μεσόπορτες, παράθυρα αλουμινίου, πατώματα, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα. Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους  προμηθευτές υλικών, το τμήμα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου .  Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται ανακαινίσεις κατοικίαςανακαινίσεις καταστημάτων , ανακαινίσεις ξενοδοχείωνανακαινίσεις γραφείων.

Καλέστε σήμερα για οτιδήποτε χρειαστείτε για τις ανακαινίσεις κατοικιών – ανακαινίσεις καταστημάτων στο 211 4079353 ή στο 6977 440319

Οι εξειδικευμένοι μας συνεργάτες θα σας δώσουν ιδέες και λύσεις που θα κάνουν πραγματικότητα  τα όνειρά σας ανανεώνοντας το χώρο σας σύμφωνα με το γούστο και τις ανάγκες σας – γρήγορα, αξιόπιστα και οικονομικά!

Καλέστε για οτιδήποτε χρειαστείτε για τις Ανακαινίσεις στο 211 4079353 ή στο 6977 440319

Κάθε έργο παραδίδεται με απόλυτη τήρηση του χρονοδιαγράμματος και των όρων που έχουν προσυμφωνηθεί.
Η επιχειρηματική φιλοσοφία της εταιρίας βασίζεται στη συνέπεια, την αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη. Σαν αποτέλεσμα έχουμε απόλυτα ικανοποιημένους πελάτες

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει στις ανακαινίσεις :

  • Την μελέτη τον σχεδιασμό του χώρου σας
  • την εγκατάσταση υδραυλικών & ηλεκτρολογικών συστημάτων·
  • την τοποθέτηση και εφαρμογή γυψοσανίδων & μονώσεων·
  • την τοποθέτηση πλακιδίων, μαρμάρων & πέτρας·
  • το βάψιμο & το σοβάτισμα εσωτερικών και εξωτερικών χώρων·
  • το χτίσιμο και την τοποθέτηση υαλότουβλων·
  • την τοποθέτηση κουφωμάτων (συνθετικών & αλουμινίου)·
  • την κατασκευή και τοποθέτηση επίπλων (κουζίνας , σαλονι, ντουλάπα, μπάνιο)·
  • την κατασκευή & τοποθέτηση τζακιών.
  • Μερεμέτια πάσης φύσεως

Ανακαίνιση κουζίνας

ανακαινισεις-επιπλα-κουζινας-αθηνα

Στην εταιρία μας οι ανακαινίσεις κουζίνας είναι μία σοβαρή υπόθεση. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεση σας ανά πάσα στιγμή έτσι ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα προσφερόμενα χρώματα, σχέδια και τιμές. Επικοινωνήστε σήμερα κιόλας μαζί για να σας προτείνουμε την πιο συμφέρουσα προσφορά.

Δείτε περισσότερα για την Ανακαίνιση κουζίνας εδω

Ανακαίνιση Μπάνιου

ανακαινιση-μπανιου-προσφορα

Όλοι οι χώροι χρειάζονται μία ανανέωση ανά τακτά χρονικά διαστήματα και ο χώρος του μπάνιου δεν αποτελεί εξαίρεση. Μία μερική ή ολική ανακαίνιση του μπάνιου σας θα βοηθήσει στην ανάδειξη του συγκεκριμένου χώρου. Επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε με εμάς και θα σας βοηθήσουμε σε ότι θέλετε σε σχέση με τις ανακαινίσεις.

Δείτε περισσότερα για την Ανακαίνιση μπάνιου εδώ

 

Αναλαμβάνουμε, επίσης, τη διαδικασία μελέτης και έκδοσης άδειας καθώς και τη σχετική επικύρωση πιστοποιητικού ενεργειακής αναβάθμισης, μέσω του προγράμματος «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» .

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία δωρεάν προσφορά δίχως καμία επιβάρυνση! 211 4079353 ή στο 6977440319