Scroll Top

Συμβουλές για να ανανεώσετε τον χώρο σας οικονομικά

Ανανεώστε τον εσωτερικό σας χώρο οικονομικά

Η ανάγκη της ανακαίνισης σπιτιού είναι επιβεβλημένη  μέσα στην αγχωτική και γεμάτη προκλήσεις καθημερινότητα όλων. Μια αλλαγή που και που στο πιο οικείο και προσωπικό μας περιβάλλον που δεν είναι άλλο από το σπίτι μας μπορεί να μας δώσει μια δυνατή τονωτική ένεση για να συνεχίσουμε ή έστω να δούμε τα πράγματα πιο χαλαρά. Όμως όσο τα πράγματα σκουραίνουν οικονομικά η δυνατότητα να λαμβάνουμε αυτό το τονωτικό μειώνεται όπως και το εισόδημα μας. Επειδή όμως όποιος θέλει βρίσκει λύση έχω να σας προτείνω μερικές ιδέες που μπορούν να σας προσφέρουν την αίσθηση ανανέωσης που τόσο χρειάζεστε με ελάχιστα ως και καθόλου χρήματα.

1

Διορθώστε την διαρρύθμιση του σπιτιού σας.

Υπάρχουν πολλά σπίτια στα οποία τα έπιπλα είναι λάθος τοποθετημένα ή μάλλον για να ακριβολογώ  η τοποθέτηση τους δεν είναι λειτουργική για τους κατοίκους και δεν βοήθα να αναδειχτούν τα όμορφα και ιδιαίτερα στοιχεία που έχει κάθε σπίτι. Μήπως και στο δικό σας σπίτι συμβαίνει το ίδιο;  Δεν αποκλείεται! Μια δόκιμη θα μας δείξει. Ξεχνάτε προς στιγμή λόγο κόστους κάποιο ειδικό που θα σας εύρισκε σε ελάχιστο χρόνο την άριστη θέση για κάθε αντικείμενο μέσα στο σπίτι και πειραματιστείτε. Δεν θα καταλάβετε πραγματικά την μεγάλη αλλαγή που μπορεί να επιφέρει σε ένα σπίτι μια απλή αλλαγή θέσης αν δεν την κάνετε. Δοκιμάστε λοιπόν να αλλάξετε θέση σε ότι πιστεύετε ότι δεν είναι λειτουργικό. Ακόμα και αν η προσπάθεια σας δεν είναι απόλυτα επιτυχημένη έχετε πετύχει το σκοπό σας και με το παραπάνω. Και μόνο ότι θα χρειαστεί το μυαλό σας να συνηθίσει μια νέα κατάσταση είναι αρκετό για να σας δώσει την σπίθα της ανανέωσης.

2

Αλλάξτε όψη στις επιφάνειες.

Ένας πολύ κάλος τρόπος για να φέρετε την ανανέωση σε όλο της το μεγαλείο στο προσωπικό σας  χώρο είναι να προσπαθήσετε να μεταποιήσετε ότι δεν σας αρέσει ή ότι δεν χρησιμοποιείτε πλέον και θα το πετούσατε ώστε να του δώσετε νέα χρηστική αξία και νέα ζωή. Όταν μιλώ για επιφάνειες εννοώ οποιουδήποτε τύπου επιφάνεια  σας εμπνεύσει. Θα μπορούσε να είναι ένας τοίχος του σπιτιού σας ,οι πόρτες της ντουλάπας σας , το κασελίκι της πόρτας, ένα παλιό έπιπλο που έχετε στοιβαγμένο στην αποθήκη. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και μικρότερες επιφάνειες όπως ένα βάζο, ένα πλαστικό μπουκάλι. Υπάρχει ποικιλία απίστευτα μεγάλη σε τεχνικές μεταποίησης που μπορείτε να υιοθετήσετε.

3

Αλλάξτε απλά φωτισμό!

Μεγάλο μέρος της ζεστασιάς και της οικειότητας που αποπνέει ένας χώρος οφείλεται στο φωτισμό που διαθέτει. Η αλλαγή και μόνο του φωτισμού στο σπίτι σας με  διακοσμητικά φωτάκια σε γιρλάντες ή νέα οικονομικά φωτιστικά  σε στοχευόμενα σημεία θα κάνουν αισθητή την αλλαγή  στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σας ακόμα κι αν τίποτα άλλο δεν μετακινηθεί από την θέση του στο ελάχιστο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε και χρώμα στο φως για κάποιο από τα φωτιστικά σας που θα δίνει μια μοντέρνα πινελιά στο χώρο και θα τράβα τα βλέμματα.

Όπως διαπιστώσατε και εσείς υπάρχουν οικονομικές λύσεις που μπορούν να σας εγγυηθούν ότι θα ανανεώσετε το χώρο σας χωρίς απαραίτητα να ξοδευτείτε .

Αν πάλι πιστεύετε ότι θα σας βοηθούσε η συμβουλή και η καθοδήγηση κάποιου ειδικού επικοινωνήστε μαζί μας!

 

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή, την τοποθέτηση και διακόσμηση . Ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, κατασκευές Corian, ντουλάπες, μεσόπορτες, παράθυρα αλουμινίου, πατώματα, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα. Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους  προμηθευτές υλικών, το τμήμα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου .  Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται  ανακαινίσεις κατοικίαςανακαινίσεις καταστημάτων   ανακαινίσεις γραφείων  ανακαινίσεις ξενοδοχείων

 

Καλέστε σήμερα για οτιδήποτε χρειαστείτε για τις ανακαινίσεις κατοικιων – ανακαινίσεις καταστημάτων στο 211 4079353 ή στο 6977 440319

Leave a comment