Scroll Top

Ανακαίνιση καταστήματος Ψητοπωλείου στο Γκάζι Pita Status. Δώστε μια όμορφη εικόνα στον χώρο σας και κερδίστε πελατες.

Ανακαινιση-Ψητοπωλειου-Pita-Status-10

Ανακαίνιση καταστήματος: Αναλάβαμε την ανακαίνιση της Pitas Status από το Brand name μέχρι την έναρξη της επιχείρισης. Δείτε τα αποτελέσματα.

 

Μετά από σκληρή δουλειά και απολυτή συνεργασία με τους ιδιοκτήτες της Pita Status για την ανακαίνιση καταστήματος τους, φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είχαμε συζητήσει από την πρώτη μέρα.

Θέλαμε ένα πάρα πολύ κάλο Brand Name που να κουβαλάει μαζί του την εμπειρία των δυο ιδιοκτητών στο χώρο της εστίασης, ένα  μαγαζί που με τις εικόνες του, τις απίστευτες γεύσεις του και τη ζεστασιά των ανθρώπων που θα το περιβάλουν, να αποτελεί έναν από τους καλύτερους  προορισμούς για φαγητό στην Αθήνα. Μας ευνόησεβεβαία αρκετά η όμορφη πλατεία Κουλούρη στο Γκάζι που είναι μόλις 2 στενά από τον σταθμό του μετρό Κεραμεικός.

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή της ανακαίνισης καταστήματος Pita Status.

Όλοι μας γνωρίζουμε το πόσο δύσκολος είναι ο τομέας της εστίασης αφού την περσινή χρονιά είχαμε αύξηση 73% στις νέες επιχειρήσεις . Τα πράγματα γίνονται από την αρχή δύσκολα λόγο του ανταγωνισμού. Υπάρχουν επιχειρισεις που έχουν έσοδα ετησίως πολύ μεγαλύτερα από μεγάλες βιομηχανίες, και συνήθως με πολύ μεγάλα κέρδη.

Βεβαίως είναι και πολλά εστιατόρια που οι εισπράξεις είναι λιγότερες από τα έξοδα. Όμως δεν το έβαλα κάτω σε καμιά περίπτωση και ήμουν σίγουρος ότι θα τα καταφέρω στο project Pitta Status και θα μπω και εγώ μέσα στον ανταγωνισμό με το σκεπτικό μου και να παραδώσω μια επιχείριση που μπορεί να φτάσει ψηλά.

Ανακαινιση-Ψητοπωλειου-Pita-Status-gazi-1

Η εμπειρία μου όμως στην ανακαίνιση καταστημάτων και έχοντας συμμετάσχει στα μεγαλύτερα έργα της Ελλάδας (Εθνική Τράπεζα – Wind – Cosmote ) και πολλά άλλα μου έδωσαν δύναμη και σιγουριά για το αποτέλεσμα στην ανακαίνιση καταστήματος.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση σπιτιού και καταστήματος από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση. Ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, κατασκευές Corian, ντουλάπες, μεσόπορτες, παράθυρα αλουμινίου, πατώματα, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα. Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους  προμηθευτές υλικών, το τμήμα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου .  Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται  ανακαινίσεις κατοικίαςανακαινίσεις καταστημάτων   ανακαινίσεις γραφείων  ανακαινίσεις ξενοδοχείων

Σίγουρα, θα σας αρέσουν οι δουλείες μας,  με ένα τηλεφώνημα μπορούμε να σας δώσουμε ιδέες και λύσεις για την ανακαίνιση σπιτιού, ανακαίνιση καταστήματος. τηλ επικ 21140793530 ή 6977440319

 Επιλογή Brand Name και λογότυπο:

Πιστεύω ότι είναι  τα πιο σημαντικά πράγματα σε ένα καινούργιο ξεκίνημα μια επιχείρισης είναι η τοποθεσία και το Brand Name και μετά έρχονται όλα τα υπόλοιπα να δώσουν το τέλειο αποτέλεσμα.

Περάσαν αρκετές μέρες δουλειάς και αναζήτησης για να καταλήξω σε ένα πολύ κάλο όνομα για το μαγαζί του Θοδωρή και του Αντώνη. Ήθελα να βρίσκομαι  μέσα στα στοιχειά της εποχής μας , σε παλιές καλές εποχές και να μην ειναι κοινότυπο όπως συνηθίζεται από τα υπόλοιπα καταστήματα. Έχει κουράσει αρκετά τον κόσμο να ακούει και να βλέπει ονομασίες καταστημάτων παρόμοιες με αποτέλεσμα να ξεχνάει ποιος είναι ποιος. Έτσι κατέληξα στην ονομασία PITA STATUS κάτι ξεχωριστό και in.

Η συνεργασία μου με τον γραφίστα Παύλο Κατσιγιώργη της εταιριας LOGO4START έφερε το καλύτερο αποτέλεσμα για την κατασκευή του logo.

LOGO-PITA-STATUS-SMALL

Σχεδιασμό και μελέτη ανακαίνισης καταστήματος εστίασης:

Η πρώτη εικόνα που είχα ήταν αυτή :

[one_half last=”no”]Ανακαινιση-Ψητοπωλειου-Pita-Status-2[/one_half] [one_half last=”yes”]Ανακαινιση-Ψητοπωλειου-Pita-Status-3[/one_half]

[one_half last=”no”]Ανακαινιση-Ψητοπωλειου-Pita-Status-5[/one_half] [one_half last=”yes”]Ανακαινιση-Ψητοπωλειου-Pita-Status-12[/one_half]

O σχεδιασμός είναι το πιο σημαντικό σημείο της διαδικασίας ανέγερσης μιας επιχείρησης εστίασης. Πρέπει να λάβουμε υπόψιν τις απαιτήσεις της νομοθεσίας, τη διάταξη του χώρου, το μέγεθος και το ύφος της επιχείρησης. Χρειάζεται εμπειρία στο σχεδιασμό των συγκεκριμένων επιχειρήσεων για να ληφθούν υπόψη όλες οι παράμετροι και να μην υπάρξουν προβλήματα στο μέλλον.

Δείτε και μόνοι σας τα αποτελέσματα τις ομάδας μας

[one_half last=”no”]Ανακαινιση-Ψητοπωλειου-Pita-Status-gazi-souvlatzidiko4[/one_half] [one_half last=”yes”]Ανακαινιση-Ψητοπωλειου-Pita-Status-gazi-souvlatzidiko3[/one_half]

[one_half last=”no”]Ανακαινιση-Ψητοπωλειου-Pita-Status-gazi-souvlatzidiko2[/one_half] [one_half last=”yes”]Ανακαινιση-Ψητοπωλειου-Pita-Status-gazi-souvlatzidiko1[/one_half]

 

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε

Ανακαινίσεις μπάνιου : Πλακάκια η αναγκαία αλλαγή

Ανακαινίσεις κουζίνας : Αισθανθείτε όμορφα στην κουζίνα σας

Ανακαινίσεις κρεβατοκάμαράς : Ανακαινίστε την κρεβατοκάμαρά σας

Ανακαινίσεις παιδικού δωματίου: Ιδέες για το παιδικό δωμάτιο

Ανακαινίσεις – 4 βήματα εξοικονόμησης χρημάτων στις ανακαινίσεις

 Ανακαίνιση σπιτιού : Διακόσμηση – Χρωματισμοί στους τοίχους μας

Εκπληκτικές ιδέες για τη σωστή οργάνωση στο σπίτι σας

Έξυπνες ιδέες για το φοιτητικό σπίτι

Leave a comment