Scroll Top

Εκπληκτικές ιδέες για τη σωστή οργάνωση στο σπίτι σας

Ανακαινισεις-κατοικιας

 Ιδέες για την οργάνωση στο σπίτι σας

Προσπαθείτε να τακτοποιήσετε τα πράγματα στο σπίτι και την αποθήκη σας, μα δεν βρίσκετε τις κατάλληλες λύσεις; Δείτε τις καλύτερες ιδέες για οργάνωση σπιτιού εδώ!

Ειδικά το θέμα της αποθήκης είναι αυτό που ταλαιπωρεί περισσότερο, καθώς από βιασύνη συνήθως στοιβάζουμε όλα τα πράγματα, το ένα πάνω στο άλλο. Και καλά όταν τα βολεύετε, όταν θέλετε όμως να ξανά βγάλετε κάτι;

Το χάος που επικρατεί μετά, απλά δεν περιγράφεται! Το ίδιο όμως συμβαίνει και στο σπίτι, όπου όσα ντουλάπια και αν έχετε, ποτέ δεν είναι αρκετά και πάντα κάτι περισσεύει. Και από θέμα οργάνωσης και διακόσμησης ούτε λόγος!

Τι θα λέγατε όμως αν κάποιος επέμενε ότι υπάρχουν άπειρες ιδέες για οργάνωση σπιτιού; Οι έξυπνες ιδέες για το σπίτι δεν τελειώνουν ποτέ.

Πώς να οργανώσετε τα πράγματα του σπιτιού σας

Και μόνο που ακούτε για οργάνωση σας λούζει κρύος ιδρώτας, σκεπτόμενοι όλα όσα θα θέλατε να βολέψετε, τον χρόνο που θα αφιερώσετε, αλλά φυσικά και τον κόπο. Και οι δουλειές δεν σταματάνε ό,τι κι αν κάνετε.

Το μόνο που έχετε να σκεφτείτε είναι το πιο style διακόσμησης ταιριάζει στο χώρο σας, τις ιδέες αφήστε τις σε εμάς.

Ξεκινήστε από τα βασικά, με την διακόσμηση μπάνιου. Πάντα στο μπάνιο επικρατεί ένα χάος, είναι κάτι σαν μια μικρή αποθήκη.

Μια εύκολη λύση είναι να βάλετε ένα πάγκο επάνω από το πλυντήριο σας, ούτως ώστε να μπορείτε να ακουμπάτε διάφορα πράγματα. Επίσης, χρησιμοποιήστε ένα ντουλάπι εξολοκλήρου για τα χαρτιά και για να κρεμάτε διάφορα καθαριστικά.

Τα παιδιά σας δεν μπορούνε να βρούνε ποτέ τις πετσέτες τους και σας τα κάνουν όλα άνω κάτω; Βάλτε ταμπελάκια στα συρτάρια τους!

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση. Ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, κατασκευές Corian, ντουλάπες, μεσόπορτες, παράθυρα αλουμινίου, πατώματα, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα. Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους  προμηθευτές υλικών, το τμήμα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου .  Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται ανακαινίσεις κατοικίαςανακαινίσεις καταστημάτων   ανακαινίσεις γραφείων  ανακαινίσεις ξενοδοχείων

Καλέστε σήμερα για οτιδήποτε χρειαστείτε για τις ανακαινίσεις κατοικιων – ανακαινίσεις καταστημάτων στο 211 4079353 ή στο 6977 440319

Στη συνέχεια είναι το εύκολο κομμάτι, η διακόσμηση κουζίνας. Οι πίνακες ανακοινώσεων, ή ακόμη και ένα παραθυρόφυλλο θα σας φανεί πολύ χρήσιμο για να βάζετε τα σημειώματα, το πρόγραμμα των παιδιών σας, αλλά και τα ραντεβού σας.

Επιπλέον, αν θέλετε να βολέψετε τα κουτιά από τις κονσέρβες στοιχίστε τα μέσα σε ένα μεταλλικό stand περιοδικών.

Είχατε φανταστεί ποτέ ότι θα μπορούσατε να κρεμάτε τις μπότες σας στην ντουλάπα; Και όμως όλα γίνονται! Τα ποδήλατα σας να βρίσκουν θέση πάρκινγκ ανάποδα στη σκάλα; Και αυτό τόσο εύκολο, με μια απλή αλυσίδα.

Και τώρα σειρά έχει το δωμάτιο σας. Τι θα λέγατε για ένα γραφείο μέσα σε μια εντοιχισμένη ντουλάπα; Άκρως βολικό και υπέροχη ιδέα για τη διακόσμηση δωματίου.

Από την άλλη τι το θέλετε το γραφείο όταν μπορείτε απλά να ενώσετε ένα τραπέζι με μια ραφιέρα για εξοικονόμηση χώρου;

Για το τέλος κρατήσαμε τη διακόσμηση εξωτερικών χώρων. Βάλτε όμορφα ραφάκια για να βολέψετε τα εργαλεία κήπου, ή διαμορφώστε τους εσωτερικούς τοίχους του γκαράζ σας, για να αποθηκεύετε τα εργαλεία.

Επίσης, μοναδική ιδέα είναι ένα DIY γραφείο στο μπαλκόνι από μια βάση γλάστρας.

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:

Ανακαινίσεις κατοικίας : Υλικά που χρειάζονται στις ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις μπάνιου : Πλακάκια η αναγκαία αλλαγή

Ανακαινίσεις κουζίνας : Αισθανθείτε όμορφα στην κουζίνα σας

Ανακαινίσεις κρεβατοκάμαρας : Ανακαινίστε την κρεβατοκάμαρά σας

Ανακαινίσεις παιδικού δωματίου: Ιδέες για το παιδικό δωμάτιο

Ανακαινίσεις – 4 βήματα εξοικονόμησης χρημάτων στις ανακαινίσεις

Έξυπνες ιδέες για το φοιτητικό σπίτι

 

Leave a comment