Scroll Top

Ανακαινίσεις – 4 βήματα εξοικονόμησης χρημάτων στις ανακαινίσεις

Ανακαινίσεις:

4 βήματα εξοικονόμησης χρημάτων στις ανακαινίσεις!

Εξερευνήστε τις επιλογές σας και μειώστε το κόστος.

Ψάξτε να βρείτε συνεργεία ή εταιρίες που μπορούν να αντεπεξέλθουν στην εργασία που θέλετε να κάνετε. Ζητήστε λεπτομερείς εκτιμήσεις, αφού τους καλέσετε στο σπίτι σας, και στην συνέχεια συγκρίνεται τις τιμές.

Ζητήστε επίσης έναν κατάλογο με τα υλικά που θα χρειαστεί ο καθένας, καθ’ ότι τα υλικά μπορούν να ανεβάσουν αρκετά το κόστος μίας ανακαίνισης. Βέβαια, να θυμάστε ότι δεν πρέπει να θυσιάσετε την ποιότητα για τα χρήματα. Θα πρέπει να επιλέξετε κάποιον που μπορεί να ισορροπήσει μεταξύ ποιότητας και κόστους.

Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι σοφό να επιλέξετε μόνο βάση τιμής, τον φθηνότερο δηλαδή, γιατί αυτό ίσως σημαίνει κακής ποιότητας δουλειά. Είναι καλύτερα να επιλέξετε κάποιον στην μέση, κάποιον που φαίνεται ειλικρινής μαζί σας.

Ζητήστε γνώμες από γνωστούς

Ρωτήστε ανθρώπους που έχουν κάνει σχετικά πρόσφατα ανακαινίσεις στον χώρο τους. Αν έμειναν ευχαριστημένοι από την εταιρία που προσέλαβαν, γιατί να μην επωφεληθείτε και εσείς;

Ρωτήστε λοιπόν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την διαδικασία που ακολούθησαν για να ξέρετε κάποια βασικά πράγματα όταν έρθουν στον δικό σας χώρο.

Μία καλή ιδέα, είναι να επικοινωνήσει ο γνωστός σας με την εταιρία, και να παροτρύνει τον επιχειρηματία να κάνει μία καλύτερη τιμή για εσάς. Αυτό θα εξοικονομήσει ακόμα περισσότερα χρήματα για εσάς. Για παράδειγμα δείτε αυτήν την εταιρία. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την δουλειά τους. Ζητήστε τους τιμή.

«Μα καλά», μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος, «πως γίνεται να μιλάμε για ανακαίνιση ενός χώρου όταν δεν υπάρχουν χρήματα ούτε για την θέρμανση;»

 

Αγοράστε εσείς τα υλικά

Πιο επάνω είπαμε να ζητήσετε μια αναλυτική λίστα με τα προϊόντα που θα χρειαστούν. Ένας λόγος για να το κάνετε αυτό, είναι για να μπορείτε να πάτε εσείς να αγοράσετε ότι χρειάζεται ο τεχνίτης για να ανακαινίσεις το σπίτι σας.

Ένα συνηθισμένο φαινόμενο αρκετών εταιριών που ασχολούνται με τις ανακαινίσεις, είναι να κοστολογούν μία δουλειά, αλλά να προσθέτουν χρήματα στα υλικά που αγοράζουν οι ίδιοι για να έχουν και από εκεί όφελος. Αν όμως αγοράσετε εσείς τα υλικά, δεν θα υπάρχει τέτοιος φόβος.

Θα ξέρετε έτσι ότι αγοράζετε μόνο τα απαραίτητα, καλής ποιότητας υλικά.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση. Ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, κατασκευές Corian, ντουλάπες, μεσόπορτες, παράθυρα αλουμινίου, πατώματα, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα. Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους  προμηθευτές υλικών, το τμήμα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου .  Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται ανακαινίσεις κατοικίαςανακαινίσεις καταστημάτων και  ανακαινίσεις γραφείων.

Σίγουρα, θα σας αρέσουν οι δουλείες μας,  με ένα τηλεφώνημα μπορούμε να σας δώσουμε ιδέες και λύσεις για την ανακαίνιση σπιτιού, ανακαίνιση καταστήματος. τηλ επικ  6977440319

Ανακαινίστε με γνώμονα την ποιότητα

Τι εννοούμε με αυτό; Αρκετοί ανακαινίσουν τους χώρους του σπιτιού τους με σκοπό να μεγαλώσουν τον χώρο τους. Αν και αυτό δεν είναι κατ’ ανάγκη κακό, είναι σοφότερο να κάνετε πρώτα πιο ποιοτικό τον χώρο σας. Για παράδειγμα, εστιάστε στις ατέλειες που έχει ήδη το σπίτι σας, και βελτιώστε/διορθώστε τες.

Μια ποιοτική ανακαίνιση μπορεί να σας καλύψει περισσότερο απ’ ότι μία ανακαίνιση που περιλαμβάνει περισσότερους χώρους. Πριν ξεκινήσετε λοιπόν, αποφασίστε το τι θέλετε!

 

Ονομάζομαι Χάρης Ζάννης και όπως θα δείτε και από τις δουλείες μου είμαι ένας σχεδιαστής εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, που μπορεί να σας δώσει ιδέες και λύσεις για τις ανακαινίσεις κατοικίας και τις ανακαινίσεις καταστημάτων ή τις ανακαινίσεις του γραφείου σας.

 

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:

Ανακαινίσεις μπάνιου : Πλακάκια η αναγκαία αλλαγή

Ανακαινίσεις κουζίνας : Αισθανθείτε όμορφα στην κουζίνα σας

Ανακαινίσεις κρεβατοκάμαράς : Ανακαινίστε την κρεβατοκάμαρά σας

Ανακαινίσεις παιδικού δωματίου: Ιδέες για το παιδικό δωμάτιο

Ανακαίνιση σπιτιού : Διακόσμηση – Χρωματισμοί στους τοίχους μας

Εκπληκτικές ιδέες για τη σωστή οργάνωση στο σπίτι σας

Έξυπνες ιδέες για το φοιτητικό σπίτι

 

Comments (1)

Leave a comment