Scroll Top

Ανακαίνιση μπάνιου – Κάντε μια ποιοτική και αποτελεσματική ανακαίνιση μπάνιου.

Ανακαίνιση μπάνιου

 Ανακαίνιση μπάνιου : Κάντε μια ποιοτική και αποτελεσματική ανακαίνιση μπάνιου.

Ένας βασικός λόγος που όλο και περισσότεροι επιλέγουν την  ανακαίνιση μπάνιου, αντί για μια γενική ανακαίνιση σπιτιού είναι ότι τη σημερινή εποχή όλο και λιγότεροι έχουν την οικονομική άνεση να προχωρήσουν σε μια πλήρη ανακαίνιση και πόσο μάλλον στην κατασκευή νέου σπιτιού.  Εκτός από την ανακαίνιση μπάνιου βέβαια υπάρχουν και άλλες επιλογές, με την ανακαίνιση άλλων επιμέρους δωματίων, όπως του σαλονιού, του υπνοδωματίων κ.α.


ανακαινιση-μπανιου-9
ανακαινιση-μπανιου-πλακακια-προσφορα-athens-

 

Εδώ όμως αυτό που μας αφορά είναι η ανακαίνιση μπάνιου, για την οποία θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω μερικές χρήσιμες και σημαντικές πληροφορίες. Εκτός από την ανακαίνιση μπάνιου όμως, στο site μου θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και για άλλες εργασίες ανακαίνισης. Έτσι αν ενδιαφέρεστε για μια πλήρη ανακαίνιση σπιτιού μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο link που ακολουθεί Ανακαίνιση Σπιτιού, ενώ αν αντί για ανακαίνιση μπάνιου προτιμάται την ανακαίνιση κουζίνας, εδώ θα βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες (Ανακαίνιση Κουζίνας). Τέλος πολύ σημαντικό είναι να ενημερωθείτε και για το κόστος που θα σας προκύψει, τόσο από μια ανακαίνιση μπάνιου όσο και από άλλες εργασίες ανακαίνισης.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση. Ανακαίνιση κουζίνας, ανακαίνιση μπάνιου, κατασκευές Corian, ντουλάπες, μεσόπορτες, παράθυρα αλουμινίου, πατώματα, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα. Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους  προμηθευτές υλικών, το τμήμα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου .  Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται  ανακαινίσεις κατοικίαςανακαινίσεις καταστημάτων   ανακαινίσεις γραφείων  ανακαινίσεις ξενοδοχείων

Καλέστε σήμερα για οτιδήποτε χρειαστείτε για τις ανακαινίσεις κατοικιων – ανακαινίσεις καταστημάτων στο 211 4079353 ή στο 6977 440319

Σε κάθε περίπτωση όμως ανεξάρτητα αν ενδιαφέρεστε μόνο για ανακαίνιση μπάνιου ή για οποιαδήποτε άλλη οικοδομική εργασία, το Ανακαινίσεις ιδέες και λύσεις είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή σας!

 

Η ανακαίνιση μπάνιου λοιπόν είναι μια καλή επιλογή για περιπτώσεις που θέλετε ή μπορείτε να προχωρήσετε στην αναβάθμιση μόνο ενός τμήματος του σπιτιού σας. Αυτό συμβαίνει γιατί με την ανακαίνιση μπάνιου αλλάζετε έναν χώρο που σίγουρα όλα τα μέλη της οικογένειας θα επισκεφθούν μέσα στην ημέρα, οπότε με την ανακαίνιση  επιτυγχάνετε μια ανανέωση στη διάθεση και την οπτική όλων των μελών της οικογένειας.

Τι πρέπει να προσέξουμε :

Υδραυλικά και ανακαίνιση μπάνιου

Ένα από τα βασικότερα σημεία στα οποία χρειάζεται να επιστήσουμε την προσοχή μας όταν κάνουμε ανακαίνιση μπάνιου είναι η αποξήλωση των παλαιών σωληνώσεων και των υδραυλικών και αποχετευτικών εγκαταστάσεων. Πολλές φορές συναντάμε καινούρια είδη υγιεινής τοποθετημένα πάνω σε παλιές εγκαταστάσεις. Το αποτέλεσμα είναι μετά από λίγο καιρό να παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα στα υδραυλικά και να χρειάζεται να γίνει εκ νέου αποξήλωση των ειδών υγιεινής και επανατοποθέτησή τους ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές. Επιλέγουμε λοιπόν να αντικαταστήσουμε τις παλιές σωληνώσεις και υδραυλικές εγκαταστάσεις ώστε να αποφύγουμε μελλοντικά τα περιττά έξοδα και την ταλαιπωρία.

Είδη υγιεινής έπιπλα και μπαταρίες

Σημαντικότατο σε μια γενική ανακαίνιση μπάνιου είναι η προμήθεια νέων ειδών υγιεινής. Τα παλαιά είδη μπορεί να εξακολουθούν να είναι λειτουργικά  αλλά καλό είναι να αλλαχτούν ώστε να μην υπάρξει μελλοντικά κάποια βλάβη και απαιτηθεί η αντικατάστασή τους και εργασίες εκ νέου. Προσεκτική θα πρέπει να είναι και η επιλογή επίπλων και μπαταριών μπάνιου, καθώς  ο στόχος μας είναι να επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα που θα διαρκέσουν μακροπρόθεσμα. Για αυτό το λόγο φροντίζουμε να κάνουμε έγκαιρα μια έρευνα αγοράς ώστε να μη βρεθούμε τελευταία στιγμή να επιλέγουμε βιαστικά τα είδη υγιεινής που θα τοποθετήσουμε. Άλλες εργασίες που χρειάζεται να γίνουν είναι η τοποθέτηση νέου φωτιστικού, η τοποθέτηση του πλυντηρίου κτλ.

ανακαινιση-μπανιου-6

ανακαινιση-μπανιου-προσφορα-τιμη

Ανακαίνιση μπάνιου και πλακάκια

Το επόμενο σημείο το οποίο καλούμαστε να προσέξουμε στην ανακαίνιση μπάνιου είναι η αποξήλωση των παλιών πλακιδίων. Η τοποθέτηση νέων πλακιδίων επάνω στα παλιά είναι λάθος επιλογή αφού σε περίπτωση που υπάρξει στο μέλλον οποιοδήποτε πρόβλημα με τα πλακάκια θα χρειαστεί να αφαιρεθούν όλα. Η σωστή σειρά λοιπόν είναι να αφαιρεθούν πρώτα τα παλιά πλακάκια, να σοβατιστεί ο τοίχος και στη συνέχεια να τοποθετηθούν τα καινούρια.

Εδώ όμως αξίζει να σημειώσουμε πως αν τελικά προχωρήσετε στην ανακαίνιση μπάνιου, εκτός των άλλων θα προσδώσετε και προστιθέμενη αξία στο σπίτι σας. Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με τελευταίες έρευνες, η ανακαίνιση μπάνιου αυξάνει την συνολική αξία ενός σπιτιού κατά περίπου 20%!

Πηγή: greenbuilding.gr/

 

Δείτε το video και δείτε πιο ύφος μπάνιου σας ταιριάζει και επιλέξτε

Αν λοιπόν έχετε αποφασίσει να κάνετε ανακαίνιση μπάνιου, ανεξάρτητα από τον λόγο που σας οδήγησε σε αυτή την απόφαση, υπάρχουν μια σειρά από εργασίες που μπορούν να περιληφθούν, χωρίς να είναι όλες υποχρεωτικές. Βέβαια επειδή η ανακαίνιση μπάνιου δεν είναι μια εργασία που πραγματοποιείται συχνά, καλό είναι να συμπεριλάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες εργασίες, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μια ποιοτική και αποτελεσματική ανακαίνιση μπάνιου.

Εργασίες που περιλαμβάνει μια ανακαίνιση μπάνιου

1) Αποξήλωση των παλαιών ειδών υγιεινής και των πλακιδίων
2) Πέταγμα των μπαζών που προέκυψαν
3) Έναρξη της ανακαίνισης μπάνιου με έλεγχο και αντικατάσταση των σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης
4) Έλεγχος και δοκιμή όλων των νέων εγκαταστάσεων

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας διαθέτουμε τις παρακάτω ειδικότητες:

  • Ηλεκτρολόγος
  • Πλακάς
  • Γυψοσανιδάς
  • Ελαιοχρωματιστής
  • Ξυλουργός
  • Σιδηροκατασκευές – Αλουμίνια

 

 

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:

Ανακαινίσεις μπάνιου : Πλακάκια η αναγκαία αλλαγή

Ανακαινίσεις κουζίνας : Αισθανθείτε όμορφα στην κουζίνα σας

Ανακαινίσεις κρεβατοκάμαράς : Ανακαινίστε την κρεβατοκάμαρά σας

Ανακαινίσεις παιδικού δωματίου: Ιδέες για το παιδικό δωμάτιο

Ανακαινίσεις – 4 βήματα εξοικονόμησης χρημάτων στις ανακαινίσεις

Εκπληκτικές ιδέες για τη σωστή οργάνωση στο σπίτι σας

Έξυπνες ιδέες για το φοιτητικό σπίτι

Comments (1)

Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια Ιωάννα. Σε ότι μας χρειαστείς μην διστάσεις να μας ρωτήσεις.

Leave a comment