Scroll Top

Ανακαίνιση σπιτιού : Διακόσμηση – Χρωματισμοί στους τοίχους μας

Ανακαίνιση σπιτιού : Διακόσμηση – Διακόσμηση σπιτιού χρώματα

Στην ανακαίνιση σπιτιού η διακόσμηση του χώρου μας είναι η πρώτη εικόνα που βλέπουμε κάθε πρωί και η τελευταία κάθε βράδυ.
Ταυτόχρονα, στέλνει ένα μήνυμα στον κόσμο για το στυλ και την προσωπικότητά μας. Στο βάψιμο σπιτιού η επιλογή λοιπόν των κατάλληλων χρωμάτων μπορεί να είναι πραγματικά μια πρόκληση στην ανακαίνιση σπιτιού !

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι φοβόμαστε το έντονο χρώμα στους τοίχους των σπιτιών μας. Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε αν θα ταιριάζει με την αρχιτεκτονική του χώρου μας ή μπορεί ακόμη να έχουμε κάποιους ενδοιασμούς εξαιτίας όλων αυτών που έχουμε κατά καιρούς ακούσει. Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν αμέτρητες χρωμοσυνθέσεις και απεριόριστες  επιλογές που μπορούν να δώσουν άλλο ύφος στην ανακαίνιση σπιτιού, αναδεικνύοντας κάθε σημείο και προσδίδοντας έναν μοναδικό χαρακτήρα!

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση. Ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, κατασκευές Corian, ντουλάπες, μεσόπορτες, παράθυρα αλουμινίου, πατώματα, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα. Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους  προμηθευτές υλικών, το τμήμα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου .  Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται  ανακαινίσεις κατοικίαςανακαινίσεις καταστημάτων   ανακαινίσεις γραφείων  ανακαινίσεις ξενοδοχείων

Καλέστε σήμερα για οτιδήποτε χρειαστείτε για τις ανακαινίσεις κατοικιων – ανακαινίσεις καταστημάτων στο 211 4079353 ή στο 6977 440319

Η χρωματική βεντάλια από την οποία θα επιλέξουμε το χρώμα που μας ταιριάζει στην ανακαίνιση σπιτιού έχει κυριολεκτικά άπειρη ποικιλία. Ένας πολύ σημαντικός κανόνας που καλό είναι να έχουμε πάντα κατά νου, είναι πως δεν παίρνουμε το δειγματολόγιο του μαγαζιού και απλά διαλέγουμε ένα χρώμα που θα μας φανεί συμπαθητικό. Επιπλέον, φροντίζουμε ώστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα σχετικά με το βασικό σχέδιο και ύφος του δωματίου που θέλουμε να χρωματίσουμε, αλλά και τη χρήση του. Καλό είναι να επιλέξουμε ένα χρώμα που θα ταιριάζει περισσότερο με την προσωπικότητά μας, καθώς είναι γνωστό το πόσο επηρεάζεται η διάθεσή μας από αυτό. Ας μην ξεχνάμε, ότι ακόμη και οι διαστάσεις του χώρου φαίνονται διαφορετικές (ο χώρος ενδέχεται να δείχνει μεγαλύτερος ή μικρότερος) σύμφωνα με την χρωματική επιλογή μας.

ανακαινισεις-Αθηνα-χρωματισμοι

Ένα άλλο πλεονέκτημα στο βάψιμο σπιτιού είναι το πολύ ευρύ φάσμα των διαθέσιμων χρωμάτων. Θα βρείτε στα καταστήματα πληθώρα χρωματολογίων καθώς και προγράμματα που σας επιτρέπουν να φανταστείτε το σπίτι σας, παίζοντας σε διαφορετικές αποχρώσεις. Η βάψιμο είναι επίσης εύκολο να συνδυαστεί με διαφορετικά υλικά όπως ξύλο, μέταλλο ή άλλα σύγχρονα υλικά. Να ξέρετε ότι η τοιχογραφία έχει μια μεγάλη επίδραση στον περιβάλλον χώρο, και γιαυτό είναι απαραίτητο να επιλέξετε το σωστό χρώμα βαφής που ταιριάζει με την εσωτερική διακόσμηση και το στυλ σας  και με την εμφάνιση που θέλετε να δημιουργήσετε στο δωμάτιό σας.

«Έλα λοιπόν απʼ την αρχή να ζήσουμε τα χρώματα», είχε γράψει ο Οδυσσέας Ελύτης και είχε δίκιο γιατί με τα χρώματα ζούμε!

Ποια παλέτα χρωμάτων, λοιπόν, ταιριάζει στην ανακαίνιση σπιτιού καλύτερα σε εσάς;

Comments (2)

Πολύ καλό και χρήσιμο άρθρο!

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Για οτιδήποτε χρειαστείτε επάνω στις ανακαινίσεις επικοινωνείστε μαζί μας.

Leave a comment