Scroll Top

Ανακαινίσεις κατοικίας : Τι πρέπει να γνωρίζετε στην ανακαίνιση κατοικίας για μελλοντικούς ενοικιαστές και αγοραστές

Ανακαινίσεις Ιδέες : Τι πρέπει να γνωρίζετε!

 Ιδέες για ανακαινίσεις κατοικίας για μελλοντικούς ενοικιαστές και αγοραστές.

 Το θέμα στις ανακαινίσεις κατοικίας απασχολεί στις μέρες μας όλο και περισσότερους ανθρώπους, καθώς η οικονομική κρίση και η έλλειψη ρευστότητας έχουν οδηγήσει στη λύση της αγοράς παλαιάς κατοικίας, αφού οι τιμές είναι σημαντικά χαμηλότερες. Επίσης πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων στρέφονται στη ανακαινίσεις ώστε να κάνουν τα ακίνητά τους ελκυστικότερα στον εκάστοτε αγοραστή ή ενοικιαστή.

Με μια πλήρης ή περιορισμένης εκτάσεως στις ανακαινίσεις δίνουμε προστιθέμενη αξία στο ακίνητό μας και έτσι έχουμε περισσότερες ευκαιρίες ώστε να πουληθεί ή να ενοικιαστεί σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Σε ότι αφορά τους υποψήφιους αγοραστές, οι τιμές των ακινήτων όλων των κατηγοριών είναι δελεαστικές και πολλές φορές κάνοντας μια πλήρης ανακαίνιση του χώρου, το συνολικό κόστος (αγορά και ανακαίνισης) σε σύγκριση με ένα νέο ακίνητο, είναι αρκετά χαμηλότερο. Επίσης σημαντικό είναι ότι πραγματοποιώντας μια ανακαίνιση, διαμορφώνουμε το χώρο μας όπως το φανταζόμαστε.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση. Ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, κατασκευές Corian, ντουλάπες, μεσόπορτες, παράθυρα αλουμινίου, πατώματα, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα. Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους  προμηθευτές υλικών, το τμήμα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου .  Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται ανακαινίσεις κατοικίαςανακαινίσεις καταστημάτων   ανακαινίσεις γραφείων  ανακαινίσεις ξενοδοχείων

Καλέστε σήμερα για οτιδήποτε χρειαστείτε για τις ανακαινίσεις κατοικιων – ανακαινίσεις καταστημάτων στο 211 4079353 ή στο 6977 440319

Ένα άλλο κομμάτι που θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βάση είναι ότι ο υποψήφιος πελάτης θα πρέπει να είναι προσεκτικός με την εταιρεία που θα αναλάβει να φέρει εις πέρας την ανακαίνιση του χώρου του για να μην βρεθεί προ εκπλήξεων. Έτσι η προσφορά του εργολάβου ή της εταιρείας θα πρέπει να είναι καλογραμμένη και να αποσαφηνίζονται όλες οι λεπτομέρειες των εργασιών, όπως επίσης θα πρέπει να είναι κατανοητοί όλοι οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας (τρόποι πληρωμής, χρονοδιάγραμμα εργασιών  κτλ. ) .

ανακαινισεις-διακόσμηση-σπιτιου-3

Πριν ο πελάτης ξεκινήσει τη διαδικασία στις ανακαινίσεις, θα πρέπει να έχει προσδιορίσει το συνολικό ποσό που θέλει να διαθέσει, καθώς αυτός θα είναι και ο κύριος παράγοντας στο τι εργασίες θα κάνει ή θα παραλείψει και πόσο εκτεταμένη θα είναι η ανακαίνιση. Έτσι αφού κάνουμε ένα προϋπολογισμό θα πρέπει να ορίσουμε τις προτεραιότητες των εργασιών και των αλλαγών που θα κάνουμε, όπως και το τι ποιότητας υλικά θα χρησιμοποιήσουμε. Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να υπάρξει μια επαγγελματική συμβουλή στο ποιες εργασίες θεωρούνται απαραίτητες και ποιες όχι, καθώς από ένα λάθος προγραμματισμό ή λάθος επιλογή, μπορεί να βγούμε εκτός των πλαισίων που έχουμε θέσει στο οικονομικό κομμάτι. Ένα ακόμα σημαντικό στοιχείο στις ανακαινίσεις που θα καθορίσει και την επιτυχία του αποτελέσματος, είναι η σωστή επίβλεψη των εργασιών σε όλη την εξέλιξη του έργου, από έμπειρο προσωπικό.

ανακαινιση-μπανιου-προσφορα-τιμη

Σε ότι αφορά το τεχνικό κομμάτι που θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση, είναι αυτό της ηλεκτρολογικής και υδραυλικής εγκατάστασης καθώς είναι τα δύο κύρια κομμάτια μιας ανακαίνισης.

Η ηλεκτρολογική εγκατάσταση είναι ιδιαίτερα σημαντική στις ανακαινίσεις. Οι ανάγκες των σπιτιών της δεκαετίας του 70’ ή του 80’ δεν συμβαδίζουν με τις σημερινές, καθώς οι καταναλώσεις των ηλεκτρικών συσκευών ήταν χαμηλότερες και οι ανάγκες στη σύγχρονη εποχή σε ηλεκτρικές συσκευές έχουν αυξηθεί. Επίσης οι εγκαταστάσεις που δημιουργούνταν τότε, δεν χώριζαν την οικία σε πολλές γραμμές ρευματοδότησης, και ήταν σύνηθες όταν τροφοδοτούνταν αρκετές συσκευές να πέφτει ή να καίγεται η ασφάλεια. Έτσι καταλαβαίνουμε ότι εφόσον θέλουμε να κάνουμε μια σωστή ανακαίνιση, κύριο μέλημά μας θα πρέπει να είναι μια σωστή και ασφαλής ηλεκτρολογική εγκατάσταση, ικανή να σηκώσει τα απαραίτητα φορτία που χρειάζεται μια σύγχρονη κατοικία.

Στο κομμάτι της υδραυλικής εγκατάστασης θα πρέπει να δωθεί έμφαση στην σωστή εγκατάσταση των σωληνώσεων και στον έλεγχο αυτών κάτω από συνθήκες πίεσης ώστε να είμαστε σίγουροι για τη σωστή συγκόλληση όλων  των ενώσεων. Εάν δεν προβούμε στην αντικατάσταση των σωληνώσεων σε παλαιές οικίες, θα πρέπει να σκεφτούμε το ενδεχόμενο του να μας παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα μετά την ανακαίνιση και να μπούμε στη διαδικασία των διπλών εργασιών και εξόδων.

 

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:

Ανακαινίσεις μπάνιου : Πλακάκια η αναγκαία αλλαγή

Ανακαινίσεις κουζίνας : Αισθανθείτε όμορφα στην κουζίνα σας

Ανακαινίσεις κρεβατοκάμαράς : Ανακαινίστε την κρεβατοκάμαρά σας

Ανακαινίσεις παιδικού δωματίου: Ιδέες για το παιδικό δωμάτιο

Ανακαίνιση σπιτιού : Διακόσμηση – Χρωματισμοί στους τοίχους μας

Εκπληκτικές ιδέες για τη σωστή οργάνωση στο σπίτι σας

Έξυπνες ιδέες για το φοιτητικό σπίτι

Ανακαινίσεις – 4 βήματα εξοικονόμησης χρημάτων στις ανακαινίσεις

Leave a comment