Scroll Top

Ανακαινίσεις καταστημάτων – Ιδέες: Βιομηχανικό design.

ανακαινιση-ξηρων-καρπων-1

Ανακαινίσεις καταστημάτων – Ιδέες:  Βιομηχανικό design.

 

Ανακαινίσεις καταστημάτων : Το βιομηχανικό design

Στις ανακαινίσεις καταστημάτων είναι της μόδας το βιομηχανικό design. Το Parts & Labour Restaurant ανήκει στα ολοένα και αυξανόμενα σε πλήθος μέρη που ακολουθούν την τάση του βιομηχανικού design και έχει ως στόχο του να γίνει ένα μέρος που θα φιλοξενήσει την πιο εναλλακτική πλευρά της πόλης.

Στα ενδιαφέροντα στοιχεία της διακόσμησης του ανήκουν φυσικά τα 85 εντυπωσιακά φωτιστικά που κρέμονται πάνω από τη μπάρα, τα οποία στην πραγματικότητα είναι ανακυκλωμένοι πυροσβεστήρες, όπως επίσης και τα φωτιστικά που βρίσκονται πάνω από τα τραπέζια, τα οποία είναι καμένες λάμπες φθορίου που φωτίζονται εσωτερικά από λαμπτήρες πυρακτώσεως. Ούτε τα καθίσματα του υστερούν σε ενδιαφέρον ή φαντασία με πρώτα πρώτα τα καθίσματα που βρίσκονται στην υποδοχή του εστιατορίου.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση εσωτερικών χώρων από το σχεδιασμό, τη μελέτη, την κατασκευή μέχρι και την τοποθέτηση. Ανακαίνιση κουζίνας, μπάνιου, κατασκευές Corian, ντουλάπες, μεσόπορτες, παράθυρα αλουμινίου, πατώματα, χωρίσματα, γυψοσανίδες, υδραυλικές και ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, ειδικές μεταλλικές και ξύλινες κατασκευές και πολλά άλλα. Η συνεργασία μας με τους πιο αξιόλογους  προμηθευτές υλικών, το τμήμα σχεδιασμού, μελέτης και διακόσμησης στοχεύουμε σε υψηλής ποιότητας αποτελέσματα σε χαμηλό κόστος για την ανακαίνιση μιας κατοικίας, ενός καταστήματος ή ενός επαγγελματικού χώρου .  Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιούνται ανακαινίσεις κατοικίαςανακαινίσεις καταστημάτων και  ανακαινίσεις γραφείων.

Σίγουρα, θα σας αρέσουν οι δουλείες μας,  με ένα τηλεφώνημα μπορούμε να σας δώσουμε ιδέες και λύσεις για την ανακαίνιση σπιτιού, ανακαίνιση καταστήματος. τηλ επικ  6977440319

 

Αυτά τα καθίσματα είναι σκαλισμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να παραπέμπουν στους κάστορες και παράλληλα στο γραφείο που επιμελήθηκε το design του εστιατορίου, τους Castor Design(castor, κάστορας στα γαλλικά). Τα καθίσματα του μπαρ είναι εξίσου αξιοπρόσεχτα, φτιαγμένα από δέρμα με βάση τους ένα χαλύβδινο ελατήριο, ενώ αν αναρωτιέστε για το υπερμέγεθες φωτιστικό που βρίσκεται στην υποδοχή, η αρχική του χρήση ήταν δορυφορική κεραία!

Το εστιατόριο διατηρεί ακόμα την ταμπέλα του προηγούμενου καταστήματος, όταν δηλαδή το κτίριο χρησιμοποιούταν ως κατάστημα σιδηρικών-χρωμάτων. Στα 460τμ του μπορεί να εξυπηρετήσει 160 άτομα ενώ ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία του είναι πως στην ταράτσα του έχουν δημιουργήσει ένα κήπο, από τον οποίο και παίρνουνε τα λαχανικά τα οποία χρησιμοποιούν στην κουζίνα τους. Οι ιδιοκτήτες του θεωρούν πως ένας μη παραδοσιακός χώρος είναι αυτό που χρειάζεται το Toronto και η καλλιτεχνική πλευρά της πόλης και από ότι φαίνεται έχουν δίκιο.

Ονομάζομαι Χάρης Ζάννης και όπως θα δείτε και από τις δουλείες μου είμαι ένας σχεδιαστής εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, που μπορεί να σας δώσει ιδέες και λύσεις για τις ανακαινίσεις κατοικίας και τις ανακαινίσεις καταστημάτων ή τις ανακαινίσεις του γραφείου σας.

  Μείνετε ενημερωμένοι με τις τελευταίες ιδέες και λύσεις στον χώρο των ανακαινίσεων, εγγραφείτε δωρεάν στο blog μου και πάρτε δωρεάν τον οδηγό. [button size=”e.g. small, medium, big” link=”http://anakainiseis.org.gr/%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD/” target=””]Οδηγός Ανακαινίσεις[/button]

 

 

Άλλα άρθρα που μπορείτε να διαβάσετε:

Ανακαινίσεις μπάνιου : Πλακάκια η αναγκαία αλλαγή

Ανακαινίσεις κουζίνας : Αισθανθείτε όμορφα στην κουζίνα σας

Ανακαινίσεις κρεβατοκάμαράς : Ανακαινίστε την κρεβατοκάμαρά σας

Ανακαινίσεις παιδικού δωματίου: Ιδέες για το παιδικό δωμάτιο

Υπέρυθρη θέρμανση : Ότι καλύτερο για την υγεία

Ανακαινίσεις – 4 βήματα εξοικονόμησης χρημάτων στις ανακαινίσεις

Leave a comment